Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ten? Wydaje mi się że inny i z 4x4 był ale mogę się mylić. 

Opublikowano (edytowane)

Zdjęcia tylko nowe wstawione. Jeszcze te małe kółka z przodu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawazo-rnz-brzeg-CID757-IDsw6Up.html łowickie ze swoimi cenami to chyba nawet lubelskie przebija czasami... 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-sanok-d44b-zarejestrowana-CID757-IDpaiz1.html przez pół roku sprzedawał za 4tys.zl, teraz promocja na 10tys.zl, nie mówiąc już ze przyczepa i kwity to za bardzo zgrane nie sa

nie chcieli dać 4 tys to dadzą10 tysi:D

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, PRIMO napisał:

Kuźwa fajna o.O jakby by była mi taka potrzebna to bez namysłu bym ją kupił :P

Myśl dobrze - może jednak Ci potrzebna:D

Ale na prawdę fajna i z bajerami, wciągarka, własna pompa, dyszel widzę z fajną regulacją

Opublikowano

Żeby nie inne wydatki to już bym się kręcił koło niej. 

Ktoś kto to kupi będzie bardzo zadowolony bo widać że warta tych pieniędzy. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Żeby nie inne wydatki to już bym się kręcił koło niej. 

Ktoś kto to kupi będzie bardzo zadowolony bo widać że warta tych pieniędzy. 

Na wysoki procent mogę Ci pożyczyć:D

• AgroTeam
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Z ciekawości sprawdziłem to Mi wychodzi że ogłasza ta sama osoba bo ze starego linku kieruje Mnie na nowe ogłoszenie. Są nowe zdjęcia i nowa wyższa cena :)

image.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tutaj widać że kabinę trochę pokleili bo na wcześniejszej aukcji była wgniotka i połamane a tutaj coś szarego nalepione

Edytowane przez Belaruss820
Literówka
Opublikowano

Popatrz na ceny przyczep jednoosiowych - tylko nie szrotów, nie szukaj najtańszego gówna do porównania.

Ty byś nie dał bo Ci niepotrzebna, a ja bym dał  nawet z samego względu że do zboża, nie patrząc na te dodatki do  balotów. Tylko papiery dla mnie obowiązkowo musiały by być. Sam dopiero kupiłem jednoosiową i takie pieniądze zapłaciłem tylko z papierami.

Wszystko zależy od punktu wiedzenia.

Opublikowano
używał ktoś koncowek samozaciskowych do smariwnic ? fajnie to wygląda mi bardzo by ulatwilo smarowanie kombajnu ale cena troche odstrasza za takie małe gówienko najtansza 129zl a najdrozsza ponad 200.wkleil bym linka ale apka mnie ogranicza niestety
ps smarownic mialo byc
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v