Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tak z ciekawości się pytam bo jest tania i taką za rok może i kupie

Byłem w Orkowie mają tam te złomowisko z kombajnami ?

nie wiem czy złomowisko,rozbierają nie które kombajny na części.są i też nie złe sztuki,myślę że z 2ha tego placu jest.

Edytowane przez matingus
Opublikowano

Witajcie,wie ktoś może o kosiarce rotacyjnej Famarol/Mesko 165 w małopolsce ? Poszukuję :]

Opublikowano (edytowane)

Pana Krzykalaka (Aron) z Orchowa odradzam. Tyle tam tego złomu stoi, wszystko z Francji....a drogie że nawet głupi sie domyśli że ten złom nie jest wart swojej ceny 

To chandlarz blisko mnie ma pełno ciagników i pras a czasami tez inne maszyny wszystko wypicowane i podrobone na sprzedarz powiem ci ze jak obserwuje olx all otomoto od dobrzych 4 miesiecy w poszukiwaniu ciagnika to nie ma obrotu ciagle wystawia to samo jak chcesz to moge ci dać to kontakt do gości który sprowadza dość dobre maszyny wiadomo trzeba sprawdzić jak coś to priv ( p.s ten mój chandlarz jest niedaleko łasku)

akurat niedawno znajomy kupił Case'ya od tego gościa, narazie zadowolony  ;) ten Twój 'c'handlarz niedaleko łasku sprowadzający dość dobre maszyny to niejaki Dariusz W?? Jak tak to gratuluje  :D

Edytowane przez bodzio1108
Opublikowano

Pana Krzykalaka (Aron) z Orchowa odradzam. Tyle tam tego złomu stoi, wszystko z Francji....a drogie że nawet głupi sie domyśli że ten złom nie jest wart swojej ceny 

akurat niedawno znajomy kupił Case'ya od tego gościa, narazie zadowolony  ;) ten Twój 'c'handlarz niedaleko łasku sprowadzający dość dobre maszyny to niejaki Dariusz W?? Jak tak to gratuluje  :D

NIe nie chodzi o tego Pana.

Ten mój chandlarz to blisko Radomska sie znajduje

A możesz powiedzieć skad ten Dariusz W bo nie kojarze może byc na priva

Opublikowano

@Rolnik2517 kupiłem od niego obciążniki do mf. Ogólnie to towar ma różny. W zeszłym tygodniu byłem oglądać zgrabiarke krone. Miała nie być spawana, a była i to poważnie. Przy mnie ładowali prase claas rolland 46 o ile dobrze pamietam. Była w ładnym stanie. Tej hestonce sie nie przygladałem. Facet ciezki w negocjacjach, ale sie dorobił już chyba bo chata odwalona, fury też nie byle jakie. Twierdzi, że handlarz jakiś bierze od niego maszyny wiec nie wystawia

Opublikowano

NIe nie chodzi o tego Pana.

Ten mój chandlarz to blisko Radomska sie znajduje

A możesz powiedzieć skad ten Dariusz W bo nie kojarze może byc na priva

Jeżeli mówicie o tym gościu z Bocianichy Dariuszu Wojciechowskim to ja kupiłem od niego 5 lat temu zetora i jestem bardzo zadowolony 

Opublikowano

A Zetor  bije 100 w  godzinach, nie spotkałem się z takim czymś, według mnie 10 i koniec. Jak dla mnie to ma 3115,5 godziny. Według mnie między 5 jest kropka.

Niech ktoś napiszę kto mam Majorka jak on bije godziny ?

Opublikowano

Odwiedź okulistę ,albo przetrzyj sobie ekran B) .311.55 Mh takie cóś tam widać :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v