Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

W tych pieniądzach czy nawet coś niecoś dołożyć a kupi się jakiegoś fajnego zachodniego

te czasy już dawno minęły

dziś w tych pieniądzach większość to złom wyciągnięty na zachodzie z krzaków lub mocno dojechany, w obu przypadkach proszące się o remont, co będzie raczej nie opłacalne

Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Mniejszy a droższy :D

Screenshot_20180118-110942.png

Screenshot_20180118-110402.png

Nie wiem czemu tak porównujesz ? ciągnik można powiedzieć że zachodni to ceny części  większe a zarazem lepszy komfort pracy . Ja też bym chciał aby do mojego ciągnka skrzynie cało za 2 k mozna było zrobić

Opublikowano
8 godzin temu, Plantator_01 napisał:

Panowie, John Deere 6230P czy za tę kwotę warto się wgl nim zainteresować? Cena dosc atrakcyjna w porównaniu do pozostałych ogłoszeń w wersji premium.

https://www.otomoto.pl/oferta/john-deere-6230-premium-tls-biegi-pelzajace-john-deere-62300-premium-tls-klima-ks-serwisowa-6320-ID6zcDge.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Opony przód wymienione, tył prawdopodobnie też(słabo widać), brak obciążników, wydech wymieniony, a przynajmniej malowany. Dołóż 10000mth.

Byłem w tamtych stronach kilka lat temu szukając sobie ciągnika i więcej się tam nie pojawię. Szkoda zachodu. Wszystko kombinowane.

Opublikowano

Ja kupiłem po około roku poszukiwań 12letniego wówczas jd6610 krajowego od pierwszego właściciela z przebiegiem w 100% oryginalnym 2800mth. Zapłaciłem z 20000 więcej jak za sprowadzane. Obecnie ma 4000mth bez żadnych awarii. Radzę szukać i szukać, a nie napalać się na wypicowane, ale ładne dla oka. Powodzenia.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, simson2812 napisał:

ten luz na początku to tylko łożysko jak myślisz?  Gdybym kupił to może brat wyciął by mi części na laserze z blach trudnościeralnych a ja bym pospawał 

MOże być u mnie tak bynajmniej było, z tym że ja mam SKJOLD'a z silniekiem 7,5KW 2920obr, a ten ile ma obr

Opublikowano

też tyle obrotów. na początku gość mówił że strasznie wszystko wibrowało i zauważył że jest to mocowanie sit pęknięte. później gdy mu podpowiadałem zeby rozebrał jak dalej to wygląda, i według mnie wibrowało bo pękł spaw przy tulejce co napędza wentylator a łożysko swoją drogą 

Opublikowano

to u mnie znacznie mniej. Znaczy się narazie mam zwykły śrutownik i szukam mieszalnika. w zestawie drogo cenią a na moje malutkie gospodarstwo to spory wydatek i jakoś tak przy okazji trafiłem na ten śrutownik jakby dokupił z czasem mieszalnik to już by było super

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v