Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam to klasyka z różnymi maszynami. Pamiętam jak tam pracowałem że ludzie na 20ha potrafili wziąć ciągnik 160KM.

Opublikowano

Nawet na ceny w Lubelskim to trochę za wysoka. Znajomy sprzedał za 40tys  Bizona z 1991 na podwoziu rekorda, bez kabiny (kabina nowa 3000zł) ale w stanie idealnym wręcz w porównaniu do tego w ogłoszeniu - i to dwa lata temu. Teraz nikt nawet na Bizona nie chce patrzeć.

Opublikowano
20 godzin temu, hardkor113 napisał:

buja się już ze 2 lata, zaczynał od niemal 28

kolejny marzyciel sprzedaje też ze 2 lata odmalowaną d50 bez kwitu za 10.5 xD

ktoś coś o takim cudzie: https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-7-ton-warfama-tandem-CID757-IDr4Fjr.html#cf1a530e71;promoted

Opublikowano

Panowie o co chodzi, jest bardzo dużo ogłoszeń ciągników po kapitalnych remontach silników. Jak to jest, ten remont to lipa i tylko tak piszą czy faktycznie robią a potem się okazuje, że zużywa się za szybko i chcą się go pozbyć, że części były lipne?

Was też wkurzają takie ogłoszenia typu: Sprzedam C-330 (C-328, C-360, C-362, C-385, 902, 904, 1002, 1004, 912, 914, 1012, 1014, 1222, 1224, 1614) ?

Opublikowano

1. Tak, nas też

2. Zalezy co kto rozumie pod pojęciem "remont" - puszki po piwie pod panewkami to też niektórzy ujmuja w pojęciu "remont" - szkoda, że zdjeć nie robiłem jak rozbierałem silnik w swoim MTZ

Opublikowano

I tak kupującemu nie dogodzisz-kilka lat temu robiłem kapitalke silnika w kombajnie w zakładzie miałem czerwoną ksiażeczke (gwarancja).Po 2 latach chciałem sprzedać kombajn i pytania dlaczego sprzedaje jak po remącie ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, kedziorek napisał:

Ja to czasami dzwonię do takiego cwaniaka najraniej jak mogę żeby zapytać o coś z tej długiej listy :D

Też się pośmiejcie.

image.png.c6aaca332078c8c70800f38b7326ada4.png

widać jaki poziom reprezentuje sprzedający, zapewne jeszcze do szkoły chodzi i ortografia jest mu obca

szkoda zdzierać klawiatury na takich

• Like 2
Opublikowano

Albo tata kazali wstawić ogłoszenie, z ceną żeby było z czego schodzić, a młody za moderatora robi. 

Czasem korci do kolesia z ogłoszenia napisać czy się ze swoim przyrodzeniem na łby nie pozamieniał jak cenę wpisywał, ale z drugiej strony - jego sprzęt, a to wolny kraj, to niech tam sobie ceni ile chce i tak rynek zweryfikuje sam tę cenę.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v