Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie wątpiłem, że sprzedasz tylko o samo określenie stanu technicznego chodziło. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
23 godziny temu, izydor6280 napisał:

przebieg to chyba tylko na liczniku, cały tył obdarty z farby, pod spodem pewnie to samo, po bułki do sklepu raczej nie jeździł

Ciekawie pomalowane filtry od paliwa :P, chyba zapomniał ich wymienić przed malowaniem :) 

Opublikowano
10 godzin temu, benio1967 napisał:

sołtys ,choć jak pisałeś 1055 było nie idealne,ale za 28 tys.poszło,a kombajn 514 też pójdzie bo jest w dobrym stanie.

IHC nie było złe powiem więcej ciekawe ale do ideału dużo brakowało-mi sie podobał

co do fortschritta to cena nie jest zła przynajmniej za wyglad.

Śmieszy mnie tylko to codzienne odświeżanie

Opublikowano

Ogłoszenie z 2 dni wstecz nie ma wyświetleń i oglądalności ,a  tak jest z przodu a to kosztuje mało.Trzeba wiedzieć tylko kiedy zakończyć ogloszenie na olx to zwracają kasę na konto-sporo rzeczy tak sprzedaję i uważam to za skuteczny sposób.

Opublikowano
3 godziny temu, corrado napisał:

Ciekawie pomalowane filtry od paliwa :P, chyba zapomniał ich wymienić przed malowaniem :) 

Wiesz co , nasza tez takie ma, ten sam rocznik, a nie malowana , bo u nas od nowości. Chyba ktoś je obrócił przy wymianie wkładów i widać od strony silnika były niedomalowane

Opublikowano
14 minut temu, benio1967 napisał:

Ogłoszenie z 2 dni wstecz nie ma wyświetleń i oglądalności ,a  tak jest z przodu a to kosztuje mało.Trzeba wiedzieć tylko kiedy zakończyć ogloszenie na olx to zwracają kasę na konto-sporo rzeczy tak sprzedaję i uważam to za skuteczny sposób.

są są i to sporo.......obserwuję kombajny i  od razu odrzuca mnie takie  odświeżane

Opublikowano (edytowane)

Zwykła synchronizowana skrzynia i tylko w miejsce tej wajchy pod kierownicą ma przyciski w dźwigni biegów (patrz mtz 1221/1523 skrzynia opcjonalna 24/12 gdzie by zmienić z żółwia na "królika" musi być wyjęty bieg)  + sprzęgło w przycisku.  Widać pod koniec filmu jak wciska oba przyciski, sprzęgło+ I lub II grupa biegów. Jak kogoś interesuje taka modernizacja proszę patrzeć siłowniki pneumatyczne i elektrozawory/rozdzielacze pneumatyczne w automatyce przemysłowej. Przestrzegam przed cenami tych ostatnich. Pozdrawiam stuart ;) 

Edytowane przez stuart
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie zetora 9540. Czy sprzęt warty uwagi? Miałby chodzić z turem, pługiem 4x35(zagonowy), agregat uprawowo-siewny 3m, ścierniskowy 2,6m. Tur jedynie załadunku bel i obornika z pryzmy(do obory się nie zmieści). Powierzchnia gospodarstwa ok.25 ha. Co sądzicie o tym modelu? rocznik 99, niby 1200mth od nowości, garażowany. Czekam na pomoc bo szukamy z teściem ciągnika ok. 100 KM.

Opublikowano

Dużo zależy od ceny tego ciągnika. Opinie są różne , ale ci, którzy mieli tę serię ciągników , twierdzą, że po tyle co stoją w ogłoszeniach, to nie warto. Nie jest to ciągnik uniwersalny, silniki dość paliwożerne . Są problemy w częściami , zwłaszcza do skrzyń biegów.  Dość dobra kabina i ogólnie ciągnik wygodny w pracy.  W cenie 40k PLN (po tyle +/- chodzą) można znaleźć lepsze opcje , chyba że kupujesz od pierwszego użytkownika z pewną historią napraw.

Opublikowano

jahoo potwierdzam Twoje słowa i dodam od siebie, skrzynie biegów awaryjne, sprzęgła też, paliwożerne strasznie i nie ma co liczyć na tanie części.

Opublikowano
21 minut temu, Luke16 napisał:

jahoo potwierdzam Twoje słowa i dodam od siebie, skrzynie biegów awaryjne, sprzęgła też, paliwożerne strasznie i nie ma co liczyć na tanie części.

One chyba były robione dla John Deera w ich barwach i sprzedawane na inny kontynent i musiały spełniać ich standardy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v