Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam agregatu uprawowego max 3m -3,2m najchętniej na wąskich łapkach z conajmniej dwoma wałkami z tyłu. Najchętniej lubelskie lub okolice. W ogłoszeniach nic ciekawego nie znalazłem.

Opublikowano

Prawdziwy przebieg w tym 2812 ? Też tylko do sklepu używany ? :huh:

Opublikowano

A co tu myśleć ? Traktór , jak traktór - tyle że na kolarzówkach .

Opublikowano

Szukam agregatu uprawowego max 3m -3,2m najchętniej na wąskich łapkach z conajmniej dwoma wałkami z tyłu. Najchętniej lubelskie lub okolice. W ogłoszeniach nic ciekawego nie znalazłem.

Ile chcesx na to przeznaczyc ?
Opublikowano (edytowane)

Jak najmniej :D

Myślałem o plus-minus 4 kołach na jakiś bardziej skomplikowany sprzęt, ewentualne zwiększenie budżetu możliwe, ale odsunięte w czasie. Generalnie wodotrysków nie potrzebuję , bronę ciężką mam ale ze słomą się zapycha.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Mikruss tylko zauważ że maszyny używane z roku na rok zamiast tanieć one drożeją, na zachodzie też ceny poszły do góry. Z resztą kolega kupował ostatnio nowego Case 95KM?? dał 200 tyś zł...

Opublikowano

Ale warto jechać go obejrzeć czy bez sensu. poszukuję czegoś takiego w zamian za Zetora 5211 bo i tak mało go uzywam a takie 90 koni by się zdało z agregatem i siewnikiem dałby sobie radę. a do tura by się nadawał?

Opublikowano (edytowane)

Ale warto jechać go obejrzeć czy bez sensu. poszukuję czegoś takiego w zamian za Zetora 5211 bo i tak mało go uzywam a takie 90 koni by się zdało z agregatem i siewnikiem dałby sobie radę. a do tura by się nadawał?

Oczywiście że warto. Ja posiadam 85.14 tylko że jak mówiłem, ma żółw zająć ale tylko dwa zakresy. Nie powiem sprzęgło (jest z turem) i górę silnika niestety już robiliśmy ale na prawde wdzięczny traktor. A co do Zetora to patrząc na ich ceny to jeszcze koleś przy zamianie powinien Ci dołożyć:D Edytowane przez Jarek1893
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v