Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiele widzę w tym linku , ale 224 to nie jest . Pewno jakiś Fahr , ale i tak przy tanio .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

U mnie nawet są , ale jak co do czego , to jakoś nikt nie chce zarobić , a jak już wylezie , to by chciał żeby za pół prasy mu się zwróciło B)

Opublikowano (edytowane)

Sołtys ; kupowałem od niego w zeszłym roku prasę JD540, bez oglądania - zachęcił mnie ceną jak u innych zaś nie bał się transportu okolo 400km, rozmowa telefoniczna potem dodatkowe zdjęcia szczegółów w tym pasy, rzeczowa rozmowa co ma sprawdzić i stan przekazać na piśmie mailem.Potem zaliczka kolo 500zł na koszty transportu i na drugi dzień prasa była u mnie, kontrola stanu technicznego pieniążki do rączki przewoźnikowi i do dzisiaj nie narzekam. Generalnie nic innego u niego nie oglądałem bo mnie tam po prostu nie było ale gość rzeczowy i konkretny drugi raz od niego też bym zaryzykował. Niezależny przewoźnik twierdził że tam gdzie zawiezie jedną prasę często wraca z kolejną do sąsiadów więc może coś jest na rzeczy. Po tygodniu przysłał fakturę Vat na pełna kwotę.

pozdr

Edytowane przez zydor
Opublikowano

Ty masz pewnie bliżej  ja miałem ponad 400km, ja ryzykowałem 11Kzł, nie wiem ile i za co chcesz dać, a do póki nie przywiózł sraczka była :) .

pozdr

Opublikowano
soltys48

Ja mam od tego sprzedawcy co podałeś Prasę Krone round pack 1550

Zakupiłem ją 3lata temu i jestem w 100% zadowolony z niej

W tym roku byłem u niego oglądać prasę Krone Vario Pack 1500 dla kolegi. Kolega zakupił u niego prasę powiedział ze jest 100% przygotowana do sezonu. Wyjechaliśmy z nią w sianokiszonkę i na 1 balocie się główny łańcuch zerwał. Kolega odrazu bierze telefon i dzwoni do sprzedawcy i mówi ze go okłamał ze jest 100% przygotowana a on mu na to ze następnego dnia przyjedzie zobaczyć co się dokładnie stało , przyjechał i stwierdził ze nie dopatrzył się ze był uszkodzony i bardzo przepraszał mówi ze ma poczekać 2-3 dni to mu przywiezie łańcuch sprawny i na jego koszt zostanie on wymieniony . Po wymianie łańcucha prasa zrobiła 200 balotów siano kiszonki i jak narazie nic się nie dzieje .

Wiec mogę go polecić bo to porządny sprzedawca

W następnym tygodniu będę do niego jechał oglądać ciągnik bo ma przyjechać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v