Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tu macie ursusa fabrycznego z Perkinsem V8 https://www.youtube.com/watch?v=APfOUroPW-E lub https://www.youtube.com/watch?v=SdrvAHyeMM4

Mam takie Głowicki w opryskiwaczu bierdzkim i są nawet fajne bo można je szybko wyłączyć lub przekręcić na inne dysze 

Opublikowano

@up to powiem ci zaskoczyłeś mnie po całości, po obejrzeniu pierwszego filmiku miałem napisać że to jakiś domorosły tuner zrobił przeszczep z kombajnu czy czegoś takiego, ale drugi film twierdzi że to ori z fabryki

Opublikowano

W Szwecji na naszychskrzyni biegów i tylnych moście powstawały SWED TRACKI  Ale to już wyposarzenie na wypasie miały porównując z naszymi....Silnik scania hydraulika danfosa,orbitrol przedni napęd ZF  hamulce na wszystkiec kołaa ....Padrzcie filmiki na youtube jest parę....

Opublikowano

12 ha i jako trzeci ciągnik :D:P -

I powiedz mi co w tym takiego niezwykłego że cię to tak intryguje? Ja na tyle samo mam ciapka, 3p, i zetora 7745 turbo z turem... A mój sąsiad ma chyba 5 ciągników na 30ha a kilka wsi dalej jest taki co na 10ha własnego ma 10 ciągnikow (60, zetor 7211 i ciężka seria) ;)
Opublikowano

ilość ciągników najczęściej zależy od tego co hodujemy/uprawiamy

znajomy hoduje świnie, i na 40ha ma jeden ciągnik, Forterrę, wszystkie maszyny ma do niej dopasowane, i daje radę

kolejny znajomy ma sad, sadzi też dużo warzyw, i tam na 5ha latają 4 ciągniki, żaden z nich nie ma powyżej 60KM, a wszystkie mają co robić

Opublikowano

Sprzedam koła 265/70/19,5 z felgami na 8 otworów. Felgi piaskowane, malowane. Tanio. Ktoś, coś?

Opublikowano

Będą pasować na każdą piastę z 8 szpilkami. Począwszy od d55 do hl. Mają jeszcze troszkę mięska, nie spękane. Cena hmmm myślę, że 950 zł za 4 szt do lekkiej negocjacji to okazja;) mieszkam w centrum. Jak coś to mogę zrobić wysyłkę.

jak dodać zdjęcia? jestem nowy, jeszcze nie ogarniam

Opublikowano

oś wleczona  Czy  z  bliźniaka??? jakie ET??? zdjęcia  wstawisz  pod postem szukaj   w  opcji  Więcej  opcji  odpisywania....

Opublikowano

Koła bliźniacze. 2 rodzaje bieżnika. Sorki za jakość zdjęcia

post-211600-0-46327800-1493320258_thumb.jpg

Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/zetor-5245-ID6yRBg7.html#xtor=SEC-8

Jaja z tym ogłoszeniem jak diabli. Ciągnik niby 3 wioski ode mnie, z racji wykonywanego zawodu mam na tej wiosce kolegę. Byłem u niego z 3 dni po wystawieniu ogłoszenia i pytałem o ten ciągnik. Najśmieszniejsze że ma już dosyć ludzi którzy przyjeżdżali do niego pytać o tego zetora, a niektórzy nawet lawetami. Co smieszniejsze nikt nawet w okolicy takiego nie ma, a że kolega zorientowany to po zdjęciach nie kojarzy budynków i DF w okolicy. No i kilka dni temu na sąsiedniej wiosce pokazał się Zetor 7245 za 26 tyś zł. Też nikt takiego ciągnika z grubym dachem i napisem Zetor nie kojarzy. Tylko zastanawia mnie jedno wystawienie takiego widma kosztuje i to chyba ze 30zł i co ktoś miał na celu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v