Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 12 tyś to nic dobrego nie kupisz. Byle metaltechnik z amortyzacją co nie powala wykonaniem kosztuje 16 tyś brutto.

Opublikowano

Za 12 tyś to nic dobrego nie kupisz. Byle metaltechnik z amortyzacją co nie powala wykonaniem kosztuje 16 tyś brutto.

A później tacy ludzie najwięcej krzyczą czyja wina że niemcy przejmują polskę bo nasza gospodarka jest znacznie słabsza :D

Opublikowano

Ja jestem oczywiście za polskimi ładowaczami. Chodziło o cenę 12 tyś za którą nic dobrego nie kupi. Taki hydramet extreme to już coś, agromasz też niezły tylko za takie trzeba zapłacić.

Opublikowano

Kolego lepiej dołóż parę złociszy i kup coś porządnego żebyś później nie pluł sobie w brodę jak zacznie się coś giąć i pękać

Opublikowano

Kolego lepiej dołóż parę złociszy i kup coś porządnego żebyś później nie pluł sobie w brodę jak zacznie się coś giąć i pękać

Masz rację tylko pytanie co to ma być. Pewnie więcej doświadczenia macie wiec proszę o rade

Opublikowano

Ja mam z Hydrametu Giżycko Tur 12 od 2004 r. i jeszcze nic się nie wygięło tylko pękła prawa adaptacja ale to była wada fabryczna.Dwóch znajomych ma z Biedaszek i też nie narzekają a lekkiego życia nie mają.Popytaj jeszcze innych użytkowników 

Opublikowano

Metal-technika nie polecam, praktycznie z każdym egzemplarzem problem. Metal-fach na okrągłej belce są bardzo dobre, nie produkują już ich a używanego ciężko złapać. Te nowe też pękają ale podobno poprawiona ta wada i naprawia ją serwis nawet po gwarancji. 

Opublikowano

Dobrze pogadać ze sprzedawcą,to można wyrwać w cenie 12-13 tys :)  z metal  fachu,czy  metal technika kompletnego 1600 kg,mam tego pierwszego,i to wraz z montażem,transportem i gwarancją i nic cię nie interesuje że może coś nie pasi :) . Miałem ten sam problem z zakupem,ale płacić za stary wybity cenę nowego,w moim przypadku chciał 11,5 tys.,przywieść i zamontować,o ile idealnie będzie pasować,a jeśli nie :blink: ,chcesz to i na krechę sprzedadzą. Oczywiście sąsiedzi mówią że za wielki [mają mniejsze],biorę na paleciaka bb 1000 kg i jadę,a i w przypadku uderzenia z przeszkodą [szufla] jest on masywniejszy. Oczywiście zachodni być może jest z lepszego materiału,nie wiem i przez to jest ze 100 kg lżejszy,ale co do spawów ,czy wykonania naprawdę nie ma za co się przyczepić. A teraz dostanę po łbie od wielbicieli lub fanatyków ładowaczy za 35 tys i fanatyków z najwyższej półki na 14 ha.   

Opublikowano

Ile za taki ładowacz do 904 trzeba wyłożyć z Metalfachu? Ten rok się przetłukę starym, ale w nowym trzeba pomyśleć o czymś.

Opublikowano

wiesz, mój też był odmalowany, ale facet od razu o tym mówił, bo sprowadzony z Norwegii(wiadomo jaki tam klimat). Mówił od razu, że dorabiał błotniki i dach. Po 8 sezonach złego słowa nie powiem. Powiem szczerze, że też jestem sceptycznie nastawiony do odmalowanych maszyn, ale trzeba też sprawdzic stan mechaniczny :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v