Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki z innej beczki... Mam sytuacje kupic przyczepę d50 i d 47 obie bez papierów i do ogólnego remontu, d47 rama chociaz oryginał [prosta nie kombinowana i powiedział mi facet cene za obie 7 tysi do jakiegos urwania.. co o tym myslicie warto w to isc czy sobie odpuscic. papiery az tak nie potrzebne a mam d 46 i d 50 z papierami swoje a wywrotka by mi sie przydała i jakas do słomy np. Głownie byłyby do zwozenia bel sianokiszonki i zboża do gosp lub na 3km od domu na skup zbóz. Liczę na sugestie ale chyba mysle je wziąc..

Opublikowano

Za te pieniądze warto bo jak ta d47 jest w porządku rama itp to cena b.dobra nawet bez dokumentu. Ja w zeszlym roku zima kupilem d50 z papierami za 3 tyś ale burty przy zawiasach zaczynają juz po malu pękać no ale za te pieniądze to co sie więcej spodziewać :)

Opublikowano

Na źretorach się pewnie nie znam, ale z 7211 to on ma chyba tylko naklejkę.

Opublikowano (edytowane)

No i papiery pewnie , bo ani rocznik , ani symbol się nie zgadza . Dlatego cena niska jak na 7211 B) .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak chcesz D-47 do cięższych ładunków, to sobie odpuść, bo po roku rozlazie się tylny wózek i rama zacznie się poddawać. Chyba, że popracujesz nad nią i wzmocnisz i ramę i wózki. Już lepiej kupić D-50 czy D-46 i zrobić wywrot.

Opublikowano

Chłopaki z innej beczki... Mam sytuacje kupic przyczepę d50 i d 47 obie bez papierów i do ogólnego remontu, d47 rama chociaz oryginał [prosta nie kombinowana i powiedział mi facet cene za obie 7 tysi do jakiegos urwania.. co o tym myslicie warto w to isc czy sobie odpuscic. papiery az tak nie potrzebne a mam d 46 i d 50 z papierami swoje a wywrotka by mi sie przydała i jakas do słomy np. Głownie byłyby do zwozenia bel sianokiszonki i zboża do gosp lub na 3km od domu na skup zbóz. Liczę na sugestie ale chyba mysle je wziąc..

jak ładne, sprawne i kompletne to 3tys. za sztukę możesz zaproponować, więcej raczej średnio się opłaca brać

Opublikowano

No własnie zeby nie wpakować w te przyczepy masy pieniedzy i jeszcze wiecej roboty. Cięzko by u mnie nie miały a szkoda mi teooche wydawać na hl 6 czy 8ton te srednio 15tys a i są piekne za 24-26tysi wiec do słomy zwozenia i zboza z pól to mi styknie a jak postawi sie dom i ogarnie obejscie moza sie bawic w lepsze sprzety... tym bardzij ze z uni jednak na mlodego nici u mnie juz na pewniaka wiec działam w uzywanych

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v