Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych trzech wybrałbym rolmako(ostatni link), oczywiście jeżeli jest w dobrym stanie. Firma rolmako robi jedne z najlepszych Polskich stołów do rzepaku. Co do pozostałych nie mam zaufania. Mogą być ciężkie i niedopasowane choć nie muszą takie być. Po prostu ich nie znam. Ogólnie temat poruszany w co najmniej kilku wątkach(sam kiedyś szukałem). Z praktyki polecam też stół z Wągrowca. Nie jest najładniejszy ale robi robotę i jestem z niego zadowolony.

Dobre mycie, polerka i delikatne naprawy i będzie igła a za takie pieniądze 914 nie kupisz  z tego roku a tym bardziej z takim wyposażeniem.

A ci mi, inni wstawiają ... Polecam:

http://olx.pl/oferta/kombajn-bizon-z056-CID757-IDfEOUn.html

Trochę drogo. Ja wiosną sprzedałem Bizona Rekorda za 30tyś(kabina, sieczkarnia, gotowy do żniw) i swoje wcześniej musiał odstać.

Opublikowano

Wygląda na odpicowany i wyplakowany na sztukę, nawet nie męczył się żeby zakryć tylne opony jak malował felgi tylko jechał sprayem po całości. Jeśli technicznie jest w porządku to cena nawet znośna patrząc na ceny starych zetorów ale i tak wolałbym poszukać czegoś innego.

Opublikowano

Jak nowy, ale 1500 mth... Czyli ciągniki z fabryki wychodziły z przebiegem 1500 mth... Ach to magiczne słowo "jak"...
A taka cena, 42 tys za starego złoma, ani to dobre, ani specjalnie komfortowe, ani mocne, nawet przodka nie ma... Na główny to to się w ogóle nie nadaje nawet na 4ha, a nikt tyle nie da za pomocnika (nikt normalny w ogóle tyle nie da) Ja co najwyżej tyle to bym dał za fabrycznie nowego z gwarancją... Sprzedawca powinien sie porządnie w łeb jeb***

Opublikowano

Ja bym nie powiedział że o zacofaniu , tylko o ostrożności . Dlatego że często sprowadzane są złomy odpicowane tylko do handlu .  Po za tym za taką cenę to i tak tego Ursusa nie sprzeda . Gdyby stary MF przyjechał w bdb stanie to też tani nie będzie .

Opublikowano

Zacofanie i głupota, bo większość naszych maszyn to nieudane licencje tak jak prasy - kup włoską a polską.... U nas szczyt marzeń to zetor 7211 za 40 tys bo w 7245 przodek siądzie i koszty i przyczepa D47 za 20 tys odpicowana z blachy 1.5mm a zachodnie sprzęty nic nie warte 

Opublikowano

E , no nie pleć , zachodniego sprzętu coraz więcej , handlarze nie plajtują , a że niektórzy cenią wysoko , to jeszcze nie znaczy że sprzedają . B)

Opublikowano

Co do zachodniego sprzętu. Znajomy sprowadził z uszkodzoną skrzynią MFa 3060 ciągnik swoje już przeżył i silnik też w średnim stanie cena 29 tys zł. Po wystawieniu jakoś do niego pojechałem pogadać to praktycznie nie mogłem nic powiedzieć bo telefony się urywały i po 3ch godzinach ciągnika już nie było... Pewnie wziął go jakiś handlarz zrobi i będzie za 45 tysi stał na sell ... Renata 95.14 z rozmrożonym silnikiem i uszkodzonym napędem stała 3 dni za 24 tys zł stała 3 dni... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v