Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego  z uzywanych sprzętów , to 2  miesiące  temu kupiłem  siewnik  i to  gośc  chciał  wystawić  fakturę [6 tys ]  .

Powiedziałem  że mi niepotrzebna  ,  ale jak przywiózł siewnik  to  dał  mi paragon ...

Opublikowano

Olejem wysmarowany czy ropowany, w "fotoszopie" kolory wyciągnięte i jest efekt :D Zobacz zdjęcie silnika jak widać kawałem maski. Zamiast czerwonego aż zielony się, naturalnie z aparatu by też tal nie wyszło

Opublikowano

To przez to, ze odpalał tylko w garażu żeby silnika posłuchać i z braku chłodzenia powietrzem maska się w tym miejscu nagrzewała. Jakby chociaż do kościoła jeździł, to by piasek i kamyki swoje ślady zostawiły na lakierach.
Jak ktoś wystawia ciągnik rolniczy, gdzie żaden zaczep nie ma nawet ryśniętej farby i wmawia że nie malowany, to tylko współczuć inteligencji

Opublikowano

Ale sam się dziwie niekiedy jak można tak ciągnik doczyscic lepiej niż nie jedno auto :P

Opublikowano

Witam. Koledzy widzę że jesteście zorientowani więc proszę o pomoc. Szukam przyczepy do zboża najlepiej tandem a napewno wywrot na tył. Ładowność 12-16 ton. Cena do 25 tys z transportem.

Opublikowano (edytowane)

Ta druga ma tylne kółka od 330 chyba ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

przejrzałem fotki tego zetora na lapku i raczej dobra magia programu graficznego :P Ciekawe jak on się prezentuje w realu... :P

Opublikowano (edytowane)

Maluje to się ściany!!! zetor był LAKIEROWANY przecież prawdę napisał   .....Pasta tempo pasta koloryzująca + wosk koloryzujący też czynią cuda........

Edytowane przez damo
Opublikowano

jakoś ten zetek nie ma tabliczki znamionowej, pewnie do woskowania zdjeli żeby nie zetrzeć numerów itd

Opublikowano

ja za 10m liny 16mm z okuciem w sklepie, który się w tym specjalizuje zapłacił 300zł... jeśli ten sprzedawca z allegro ma faktycznie coś wspołnego z wojskiem to mozna by spróbować

Opublikowano

http://allegro.pl/lina-stalowa-holownicza-fi-18-14-5-m-skot-czesci-i5782770156.html

Warta zakupu taka linka? Np. Do wyciągnięcia ciągnika, wytrzymała by? Ostatnio kupiłem linkę na metry szarpnalem drzewo i linka pękła a w środku z 80% sznurka....

Te liny są bardzo wytrzymałe, mam takie dwie, tzn przeciąłem ją aby mieć dwie krótsze, tylko że ja mam twarde a ta jest miękka,

tą co kupiłeś pękła bo miała "rdzeń" konopny i oplot stalowy ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v