Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zetory w barwach john deera produkowane były na rynek Hiszpanii. Ten akurat mocno wyeksploatowany ( obraz nędzy i rozpaczy)  jak 90 % sprzętów u tego handlarza. Stoi od tamtej wiosny a może i jeszcze dłużej.

Skąd masz  te  wiadomości, że  akurat  do  Hiszpanii  tylko? nie  sądzę żeby to była  prawda .

cytat

..."Od 1993 roku w ramach współpracy pomiędzy firmami John Deere i Zetor rozpoczęła się sprzedaż ciągników model92 i URIII częściowo zmontowanych w Brnie pod marką John Deere serii 2000 w krajach Ameryki łacińskiej. Przez 4 lata współpracy John Deere pomógł Zetorowi poprawić logistykę, zarządzanie jakością, obsługę klienta oraz dostawę części zamiennych. W sumie dzięki tej współpracy zostało sprzedanych 6500 ciągników...."

Opublikowano

No tak się składa że miałem kilka rzy okzje brać udział w takowych licytacjach, ale widzę że trafiłem na kolejnego eksperta co to on nie wie i gdzie to on nie był... Nie szukam c-360 bo sam bym sprzedał mamy ich 7 czy 8 jeszcze. a z pgr-ów kupował ten co miał znajomości i tyle :)

nigdy nie wymądrzałem się co to ja nie widziałem czego to ja nie kupiłem,czytając Twoje posty odnoszę wrażenie,że to TY się przechwalasz....

albo ja jestem ślepy albo to zwykła polska pompa,widocznie wystarczy napisać,że to włoska i taką się staje ;)

http://olx.pl/oferta/opryskiwacz-bury-400-l-CID757-IDdGwef.html#a6b4e42da9

Opublikowano

No tak się składa że miałem kilka rzy okzje brać udział w takowych licytacjach, ale widzę że trafiłem na kolejnego eksperta co to on nie wie i gdzie to on nie był... Nie szukam c-360 bo sam bym sprzedał mamy ich 7 czy 8 jeszcze. a z pgr-ów kupował ten co miał znajomości i tyle :)

ot proszę .........

zresztą gdybyś Był bardziej kumaty niż przemądrzały to przeczytałbyś post,który wcześniej cytowałem.........i tyle w temacie jeśli masz coś więcej do dodania proszę na priv,żeby jak sam wspomniałeś nie zaśmiecać forum

Opublikowano

Skąd masz  te  wiadomości, że  akurat  do  Hiszpanii  tylko? nie  sądzę żeby to była  prawda .

cytat

..."Od 1993 roku w ramach współpracy pomiędzy firmami John Deere i Zetor rozpoczęła się sprzedaż ciągników model92 i URIII częściowo zmontowanych w Brnie pod marką John Deere serii 2000 w krajach Ameryki łacińskiej. Przez 4 lata współpracy John Deere pomógł Zetorowi poprawić logistykę, zarządzanie jakością, obsługę klienta oraz dostawę części zamiennych. W sumie dzięki tej współpracy zostało sprzedanych 6500 ciągników...."

Nie napisałem , że tylko do Hiszpanii.

Opublikowano

Ten ostatni wcześniej stał jako uszkodzony więc pewnie od stania się nie naprawiło. 

Opublikowano (edytowane)

Znam to miejsce i widziałem co tam sie robi to sa zlepy nie maszyny. Nie polecam. Widac ze lepione wszystko

wystarczy kliknąć na inne przedmioty uzytkownika. widziałem jakie sprzęty stoja za garażami.

Edytowane przez damianXXL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v