Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/oferta/fendt-312-ID6yea99.html gaz i hamulec po lewej a sprzęgło po prawej, dźwignie od biegów też po lewej, rewers i włącznik kierunków też z drugiej mańki :blink: pierwszy raz widzę coś takiego

Znam gościa co miał obciętą jedną rękę i nogę i sobie przerobił MF 255  tak aby mógł nim jeździć. Tylko on miał to mechanicznie jakoś zdublowane (nie pamiętam co na którą stronę poprzenoszone)aby syn też mógł normalnie jeździć. A tu może taka zmiana była potrzebna do jakiejś maszyny lub kto wie do czego

Opublikowano

Mam jedną z nich; Coutanda i jestem z niego mega zadowolony. Ten z linku jest nowszy i wygląda bardzo dobrze, cena trochę zaporowa ale mając do wyboru nowy Polski a tego Coutanda to tylko Francuz. Ma pełne wyposażenie,min. szerokie walce (Brochard ma wąskie), dno z blachy 6mm boki z 2 mm itd.

Opublikowano

W przypadku pierwszego sprzedawcy zastosuj metodę "BARDZO ograniczonego zaufania".

co masz na myśli?

Mam jedną z nich; Coutanda i jestem z niego mega zadowolony. Ten z linku jest nowszy i wygląda bardzo dobrze, cena trochę zaporowa ale mając do wyboru nowy Polski a tego Coutanda to tylko Francuz. Ma pełne wyposażenie,min. szerokie walce (Brochard ma wąskie), dno z blachy 6mm boki z 2 myśł

myślisz, że 90 km da sobie z nim radę? Polskiego nie biorę pod uwagę :)

Opublikowano

myślisz, że 90 km da sobie z nim radę? Polskiego nie biorę pod uwagę :)

Nie ma szans, do niego to min. 110km

Mowisz, że stawia takie opory? miałem t088 i 80 km dawał sobie spokojnie radę. 

Opublikowano

niektórzy zakładają, że w polu zawsze są idealne warunki i byle zabawką by chciał pociągnąć nie wiadomo jaki wagon... zeszły tydzień starczyło że puścił przymrozek i 4t rozrzutnik było co ciągnąć 70KM 4x4... zwykle 3P nie ma co z tym robić

Opublikowano

lukbold ostatnio z rozrzutnikiem 4t po tych opadach deszczu były problemy z wyjechaniem z pola moim renault 70.34 gdzie wcześniej nawet się nie zająknęła 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v