Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 3.11.2019 o 13:30, szmergiel napisał:

ludzie o czym wy gadacie. kto kupuje tipo z salonu?tylko jakis niedorobiony ,niezdecydowany ,strachliwy cienias. za 50tys to jest pelno normalnych aut kilkuletnich a n ie pseudo wozidel dla "skodziarzy" to tak jakby porownac tak impreze do tej drugiel. tylko na taka druga tych z pierwszej  nie wpuszcza i sami baliby sie pojsc

https://youtu.be/QC_fvnMTw4I?t=105

drugi woli cos takiego

https://youtu.be/tW-PQy7AIeA?t=9

50 tysięcy za kilkuletnie auto? Stan stanem a przebieg przebiegiem. Kto nie jest wymagający to taki wóz mu wystarczy. Jeśli jednak dla kogoś liczy się prestiż to proszę bardzo.Zmiana auta nie jest sprawą najważniejszą sam wożę się dwie dekady Audi 80 i co? chodzi

Opublikowano

Te sprzęty mają ponad pięćdziesiąt lat i najlepsze swoje lata przeżyły w NRD-owskich PGR-ach. Ten na pierwszym filmie przewala ziemię i ma przedłużone ramię także silnik ma prawo schodzić z obrotów nawet jak będzie w dobrym stanie (a pewnie nie jest)...

Opublikowano
31 minut temu, KarolStach88 napisał:

50 tysięcy za kilkuletnie auto? Stan stanem a przebieg przebiegiem. Kto nie jest wymagający to taki wóz mu wystarczy. Jeśli jednak dla kogoś liczy się prestiż to proszę bardzo.Zmiana auta nie jest sprawą najważniejszą sam wożę się dwie dekady Audi 80 i co? chodzi

no niestety jeszcze wróce do tematu , w związku z tragicznym wypadkiem dzisiaj , ja wiem wyobraznia itd . itp , ale auto co ma 200 tys najechane lub 10 lat nie trzyma sie drogi tak samo jak młodsze , a naprawić można wszystko ale .....

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał:

no niestety jeszcze wróce do tematu , w związku z tragicznym wypadkiem dzisiaj , ja wiem wyobraznia itd . itp , ale auto co ma 200 tys najechane lub 10 lat nie trzyma sie drogi tak samo jak młodsze , a naprawić można wszystko ale .....

Od tego jest przegląd techniczny,amory,stan opon,zbieżność.I powinien się prowadzić tak samo albo nie dostanie dopuszczony do ruchu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, Wiesi0 napisał:

Od tego jest przegląd techniczny,amory,stan opon,zbieżność.I powinien się prowadzić tak samo albo nie dostanie dopuszczony do ruchu.

a ch*ja nie raz to jest kpina  te przeglądy ,wyrzuci z przeglądu o jakąs pierdółke , a naprawiając te pierdółki  znajdujesz strachciałe przewody hamulcowe czy inne rzeczy 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Wiesi0 napisał:

Wiesz jak jest z przeglądami ? zresztą sam robie przegląd na wygodnej mi zmianie , jak cie nie przepusci na przeglądzie to pojedziesz do drugiego punktu i tyle kiedyś z rodziny pracował na stacji to mówił że z połowa samochodów nie powinna przejsc przeglądu a przechodziła ,   kiedy ustawiałeś  zbieżnosc kół  w swoim samochodzie Wiesio ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

Wiesz jak jest z przeglądami ? zresztą sam robie przegląd na wygodnej mi zmianie , jak cie nie przepusci na przeglądzie to pojedziesz do drugiego punktu i tyle kiedyś z rodziny pracował na stacji to mówił że z połowa samochodów nie powinna przejsc przeglądu a przechodziła ,   kiedy ustawiałeś  zbieżnosc kół  w swoim samochodzie Wiesio ?

Teraz wklepują w system i nie zrobisz w innym punkcie przeglądu, bo mają w systemie, ze nie przeszedles na innej stacji

Opublikowano

Taaaaa, kiedy ostatnio robiłeś przegląd @jarecki ?

Płacisz z góry, jak nie przejdzie - adnotacja w CEPIK dlaczego. Przegląd u mnie trwa od 30 do 40 minut minimum i w tym czasie diagnosta może auto naprawdę przetrzepać.

Zbieżność robię przy każdej naprawie w zawieszeniu, bo robię rocznie swoim autem 50-60 tys i musi być na tiptop.

Opublikowano (edytowane)

dlatego jade na odpowiedniej zmianie .a procedury faktycznie najpierw zapłata ale  w punkcie gdzie robie zawsze najpierw płaciłem a potem wjezdzałem na kanał , a wy rzeczywiscie robicie przeglądy bez wzglednie na jakiego goscia traficie ?   a czekam na odpowiedz WiesiO kiedy ustawiał zbieżnosc kół 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał:

Wiesz jak jest z przeglądami ? zresztą sam robie przegląd na wygodnej mi zmianie , jak cie nie przepusci na przeglądzie to pojedziesz do drugiego punktu i tyle kiedyś z rodziny pracował na stacji to mówił że z połowa samochodów nie powinna przejsc przeglądu a przechodziła ,   kiedy robiłeś zbieżnosc w swoim samochodzie Wiesio ?

Nie tnie opon ale robiłem tydzień temu żeby w zimę nie prowadzało na lodzie.To koszt ok 80zł.

Powiem tak, u mnie stacji kontroli jak grzybów po deszczu, a wszędzie cena ta sama,więc właściciele tych stacji walczą o klienta kablując się na wzajem aby skasować konkurencje Zakładają kamery ile samochodów wjechało a potem na koniec dnia kontrola i na kamerze ciągnika nie było a w papierach ciągnik.

Od razu haltują po wyjeździe ze stacji z policją czy faktycznie samochód dobry i wiele innych zagrywek, więc nikt nie podbije samochodu nie zdatnego do jazdy lub samych papierów bez ciągnika czy przyczepy.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Znajomy ma Areskę tej wielkości kilka lat. Ciągle ja ma, więc chyba nic strasznego się z nią nie dzieje. Ma ze 40ha więc raczej do kościoła nia nie jeździ

chodzi mi o opinie dokładnie o tym modelu.

O areskach mam swoje zdanie i opinii w pip bo dookoła jest tego full ale takiego modelu brak

Opublikowano

Sołtys to jak te 4 garowe typu 550 556 566 się sprawują ? ma ktoś u Ciebie w okolicy to ? Jak tak jezdze po komisach to te renówki o wiele mniej styrane jak JD a i roczniki młodsze i tańsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v