Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

to nie jest śmieszne tylko żałosne tam kontrol z weterynarii by się przydała

pewnie jakaś rodzina "wyżej" i wszystkie kontrole przechodzą ;)

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

I dobrze, radzą sobie. A nie jak większość rolników w oborze płytki, sprzęt za setki-miliony zł a jeździ astrą za 5tys a w domu okna z lat 80-tych :)

a czy ty byś chciał żeby do ziemniaków nasypać ci błota i gówna ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam wolałbym takiego Passata.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Ursusc385 napisał:

Niech każdy zajmie się swoją oborą i nie wtrąca sie w cudze. Zazwyczaj Ci to tak krytykują sami nie mają lepiej... Nie wasza obora nie wasza sprawa.

Ja się nikomu nie trącam ... Nikomu do obory nie wchodzę ... Sam się chwali takim partactwem 😊

Opublikowano
7 godzin temu, Ursusc385 napisał:

Niech każdy zajmie się swoją oborą i nie wtrąca sie w cudze. Zazwyczaj Ci to tak krytykują sami nie mają lepiej... Nie wasza obora nie wasza sprawa.

A Ty po co się wtrącasz nie o Tobie dyskusja. Za adwokata robisz🤔 

Opublikowano (edytowane)

Ten od mustanga to za pępek świata się uważa chyba. I jeszcze te teksty że jak kogoś nie stać to niech nie komentuje.

A ten dziadek fanatyk ursusa to chyba nie zdaje sobie sprawy że nowe ursusy to też z chińskich podzespołów a w tych jego sześciesziuntkach  i trzydziestkach to też połowa części z chin lub indi.

A ten pierdzący w tle ursus to sobie może i daje radę z zestawem siewnym  jak pole wcześniej dwa razy uprawione kultywatorem. Jakby wjechał w orkę to by tłoki wypluł podczas drugiego przejazdu pod górkę w tej glinie.

Producent nie wiedział, że łożyska z dolnej półki. HAHAHA

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co Ty chcesz od tego starszego gościa. Chce robić ursusami to jego sprawa, wcale nie są takie złe jak tu każdy na forum jedzie. A ci co gadają że Ursus to gówno,  to fakt, gówno mają do powiedzenia i jak skończą gimbaze i czegoś się dorobią to niech się wypowiadają. Komfort jest słaby w ursusach tego nie da się zaprzeczyć ale tak poza tym to każdy się psuje czy Ursus czy zachodni przereklamowany fendt

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano (edytowane)

Warszawski ursus się nie psuje,tak samo na licencji fergusona.A lubelskie to już siais.Ja mam na każdym o koło 20 lat bez awaryjności.

Ja kiedyś byłem w takim zakładzie na praktyczkach na montowni jak coś nie pasowało trzeba było dopasowywać pilnik ować,a nie wziąć drugą szczenić i wstawić.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Niech se robi nawet i koniem. Ale od tego wychwalania polsko-czeskiego ulepa to aż pięty bolą jak się słucha. Te wszystkie "polskie" wyroby to też kopie zagranicznych rozwiązań. Skoro siewnik jest dwa razy tańszy od zachodniego odpowiednika to odpowiedz na pytanie skąd ta różnica w cenie nasuwa się sama - cięcie kosztów na stali i na elementach eksploatacyjnych typu łożyska lub koła zębate. Dodatkowo marne warunki dla spawaczy i malarzy i sytuacja jest jasna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v