Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ktoś kurendy idą kable od czujki abs wewnątrz samochodu prawdopodobnie bo myszy przegryzły w golfie.

Opublikowano

A przy kołach sprawdzałeś czy całe masz???

12 minut temu, fezoi napisał:

Na Olx miejscowość goleńsko wyszukaj, gość tam różne traktory na części rozbiera

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A przy kołach sprawdzałeś czy całe masz???

Wszystko ok tylko wpier kable od gazu ale już po-izolowałem,kurtyna boczną też gdzieś zwarcie zrobiły i ABS,tylne koło od kierowcy.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Z tego co pamiętam to przy progu kierowcy cała wiązka na tył idzie

To by pasowało bo kurtyna też od kierowcy a kable od niej też jakoś na tył wychodzą i pewnie progiem wracają,bo słupkiem przednim nie.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-d-44-wywrot-na-tyl-CID757-IDC6Hya.html

za małą odległość dał w pionie znaczy za mocno siłownik w spoczynku w poziomie i nie daje rady unieść , mam podobną jak niżej i spokojnie podnosi , też mnie dziwiła ta technika siłowniki leżące a raczej lekko z ukosa i cienkie 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-skorupowa-tandem-resor-18dmc-ladownosc-14ton-CID757-IDAjWIr.html#90f626269b

27 minut temu, fezoi napisał:

Chciałem do U 385 kupić gałkę biegów  R I II , no są a jakże

a i nie sprzedają znaczy sprzedają tylko 1 2 3 4 , ale to musisz mieć taką czy tylko szukasz , inny sposób to samemu dorobić albo np lutownicą rowki wypalić albo wypukłe to jakoś plastic roztopić i zalać ale forma potrzebna 

Opublikowano

Znalazłem z boku idą pod wykładziną i są ścięte obok fotela kierowcy,trzeba będzie fotel ściągnąć i po izolować bo z 20 kabelków idzie.

Opublikowano

Robiłem przy sobocie instalacje przy trzydziestce, i po wszystkim właściciel pyta czy do case'a nie zajrzę, bo pali bezpiecznik od pozycji-prawa strona. Wsadziłem bezpiecznik, światła świecą, jest ok. Mówię wciśnij hamulec, może jakieś zwarcie dopiero wtedy będzie, usiadł na fotelu, bezpiecznik strzelił, i tak kilka razy z rzędu, i wyszło na to że gdzieś pod fotelem kable się przetarły, jak fotel w górze to jest ok, jak ktoś siada i fotel idzie w dół to wali bezpiecznik. Niestety nie ogarnąłem od razu, brakło czasu

Opublikowano (edytowane)

Światło światłem ale taki ABS jak nie działa to i nie działa trakcja I zaraz w rów można wjechać jak by śniegu napadało.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.10.2019 o 10:09, daron64 napisał:

Wczoraj to czytałem. Ciekawe co się z matką stalo

zjedli

Dnia 21.10.2019 o 14:12, PRIMO napisał:

Poczekam jeszcze trochę, mnie się nie śpieszy. 😎

Było paru oglądających i na tym się skończyło. 

a nie tak dawno mi ją polecałeś

sama dała sie zrobić , teraz szuka kolejnego jelenia

https://www.olx.pl/oferta/agregat-pradotworczy-CID628-IDAs2JS.html

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

@soltys48 tak wiem 😐 widziałem zdjęcia.

Coś na wesoło. 🤣

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Mój znajomy tak połowę podwórka sobie rozwalił to mu 4 godziny glebogryzarką jeździłem i równałem. mówił że jak pierdzielło to jego żonie garnki na kuchence się przestawiły, a skubaniec przerył całe podwórko wzdłuż i wszerz ale i tak po tygodniu znowu kopiec był. załamał się, dopiero jak ogarnąłem znajomą z jagterierem to ogarnęła dziada w 2 godziny ale też swoje ta suka przeryła 

Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej wodą było by,Ale widać ze to jakiś saper.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Światło światłem ale taki ABS jak nie działa to i nie działa trakcja I zaraz w rów można wjechać jak by śniegu napadało.

no nie przesadzaj, tyle lat bez abs-ów i esp się jeździło, i to na łysych oponach, i przynajmniej zimy jakieś były a nie śniegu na dwa palce

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, bratrolnika napisał:

no nie przesadzaj, tyle lat bez abs-ów i esp się jeździło, i to na łysych oponach, i przynajmniej zimy jakieś były a nie śniegu na dwa palce

Ale tym samochodem jeździ moja żona,nówki opony markowe i spadła z nasypu bo jednego ranka śniegu nawaliło który zaraz się roztopił a za tydzień dwa ABS zaczął się palić,podejrzewam ze myszy przegryzły już wcześniej i wysiadł ABS,ESP tylko podczas uderzenia się rozłączyło.

Zresztą wiecie jak z babami nawet jak by się kontrolka oleju czerwona zaświeciła i tak by jechali.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

sama dała sie zrobić , teraz szuka kolejnego jelenia

Te agregaty to jakaś plaga, chłopy kupują i cieszą się ze tanio kupili bo naklejka z ceną 4000 xD a kto to odpalił to stopił prądnicę po 15minutach albo silnik się zatarł 

Opublikowano (edytowane)

Byli i u mnie z agregatem,faktura lewa na 4500zł,Puste place na geoportalu,NIP lewe.Zresztą kto przyjeżdża na podwórko handlować zawsze oszust.

Ogłoszenia na olx z ceną po 5tyś a wart 1tyś.Ja do nich ze sprawdzę cenę w tel,to sprawdzaj i pyknąłem zdjęcie faktury, która potem po sprawdzeniu okazała się lewa.

Tablice w samochodzie lewe.

Ale mi się wydaje ze by ich dało się nakryć bo ogłoszenia w olx to ich.

17 minut temu, bratrolnika napisał:

a no to naprawiaj, zależy jak żonę kochasz😋

Kocham bardzo.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v