Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jednak by trzeba było wzmocnić.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Orientuje się ktoś kurendy idą kable od czujki abs wewnątrz samochodu prawdopodobnie bo myszy przegryzły w golfie.

Opublikowano

A przy kołach sprawdzałeś czy całe masz???

12 minut temu, fezoi napisał:

Na Olx miejscowość goleńsko wyszukaj, gość tam różne traktory na części rozbiera

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A przy kołach sprawdzałeś czy całe masz???

Wszystko ok tylko wpier kable od gazu ale już po-izolowałem,kurtyna boczną też gdzieś zwarcie zrobiły i ABS,tylne koło od kierowcy.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Z tego co pamiętam to przy progu kierowcy cała wiązka na tył idzie

To by pasowało bo kurtyna też od kierowcy a kable od niej też jakoś na tył wychodzą i pewnie progiem wracają,bo słupkiem przednim nie.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-d-44-wywrot-na-tyl-CID757-IDC6Hya.html

za małą odległość dał w pionie znaczy za mocno siłownik w spoczynku w poziomie i nie daje rady unieść , mam podobną jak niżej i spokojnie podnosi , też mnie dziwiła ta technika siłowniki leżące a raczej lekko z ukosa i cienkie 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-skorupowa-tandem-resor-18dmc-ladownosc-14ton-CID757-IDAjWIr.html#90f626269b

27 minut temu, fezoi napisał:

Chciałem do U 385 kupić gałkę biegów  R I II , no są a jakże

a i nie sprzedają znaczy sprzedają tylko 1 2 3 4 , ale to musisz mieć taką czy tylko szukasz , inny sposób to samemu dorobić albo np lutownicą rowki wypalić albo wypukłe to jakoś plastic roztopić i zalać ale forma potrzebna 

Opublikowano

Znalazłem z boku idą pod wykładziną i są ścięte obok fotela kierowcy,trzeba będzie fotel ściągnąć i po izolować bo z 20 kabelków idzie.

Opublikowano

Robiłem przy sobocie instalacje przy trzydziestce, i po wszystkim właściciel pyta czy do case'a nie zajrzę, bo pali bezpiecznik od pozycji-prawa strona. Wsadziłem bezpiecznik, światła świecą, jest ok. Mówię wciśnij hamulec, może jakieś zwarcie dopiero wtedy będzie, usiadł na fotelu, bezpiecznik strzelił, i tak kilka razy z rzędu, i wyszło na to że gdzieś pod fotelem kable się przetarły, jak fotel w górze to jest ok, jak ktoś siada i fotel idzie w dół to wali bezpiecznik. Niestety nie ogarnąłem od razu, brakło czasu

Opublikowano (edytowane)

Światło światłem ale taki ABS jak nie działa to i nie działa trakcja I zaraz w rów można wjechać jak by śniegu napadało.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.10.2019 o 10:09, daron64 napisał:

Wczoraj to czytałem. Ciekawe co się z matką stalo

zjedli

Dnia 21.10.2019 o 14:12, PRIMO napisał:

Poczekam jeszcze trochę, mnie się nie śpieszy. 😎

Było paru oglądających i na tym się skończyło. 

a nie tak dawno mi ją polecałeś

sama dała sie zrobić , teraz szuka kolejnego jelenia

https://www.olx.pl/oferta/agregat-pradotworczy-CID628-IDAs2JS.html

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

@soltys48 tak wiem 😐 widziałem zdjęcia.

Coś na wesoło. 🤣

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Mój znajomy tak połowę podwórka sobie rozwalił to mu 4 godziny glebogryzarką jeździłem i równałem. mówił że jak pierdzielło to jego żonie garnki na kuchence się przestawiły, a skubaniec przerył całe podwórko wzdłuż i wszerz ale i tak po tygodniu znowu kopiec był. załamał się, dopiero jak ogarnąłem znajomą z jagterierem to ogarnęła dziada w 2 godziny ale też swoje ta suka przeryła 

Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej wodą było by,Ale widać ze to jakiś saper.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Światło światłem ale taki ABS jak nie działa to i nie działa trakcja I zaraz w rów można wjechać jak by śniegu napadało.

no nie przesadzaj, tyle lat bez abs-ów i esp się jeździło, i to na łysych oponach, i przynajmniej zimy jakieś były a nie śniegu na dwa palce

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v