Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Ursus932 napisał:

k**wa wszyscy teraz wygodni 😏 przelewy z domu , a jak gdzieś już jedzie to brama na pilota żeby dupska nie ruszyć , zakupy przez neta ,i tak można wymieniać i wymienić. Na wsi to chociaż do wypasionego ciągnika musi wleść i troche kości rozrusza ale miastowy :ph34r: 

https://www.money.pl/gospodarka/tracimy-miliardy-przez-otylosc-polska-w-swiatowej-czolowce-niechlubnej-statystyki-6436102928615553a.html 

Wszystko w temacie 😀😀😀

6 minut temu, kolo11 napisał:

Może być z ich szkoły rolniczej znajomy kupił Fenda miał 36 lat i coś 720-730 mth robi nim do dzisiejszego i jak chciał go sprzedać ( ma 1400 ) to od oszustów go wyzywali, więc nie sprzedaje i dalej robi starczy mu na długie lata 

Opublikowano

Zdarzają się przypadki z tymi przebiegami , ja mam samochód z 2013 roku z przebiegiem 5tyś km i mam go autentycznie do starszej pani która jeździła nim do kościoła , i co gdybym potencjalnemu kupcowi to powiedział uwierzył by ? wątpię 

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

k**wa wszyscy teraz wygodni 😏 przelewy z domu , a jak gdzieś już jedzie to brama na pilota żeby dupska nie ruszyć , zakupy przez neta ,i tak można wymieniać i wymienić. Na wsi to chociaż do wypasionego ciągnika musi wleść i troche kości rozrusza ale miastowy :ph34r: 

To co 🤔 mam specjalnie jechać kilka kilometrów do banku żeby zrobić przelew na kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych ?

Opublikowano
6 godzin temu, Ursus932 napisał:

A u mnie we wsi to już całkiem,ludzie mają drzewa do oporu w lasach a butle gazowo przed domami stawiają,żeby nie podkładać i do lasu nie jeździć.

Opublikowano

Kurde miałem dwa żuki , złomem się handlowało to ładne setki ton przewiozły ,to były czasy i kasa bez wielkiej roboty była 😏

49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła ale zakup :x

https://youtu.be/gyG2v1owT2M

Opublikowano
51 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie obejrzałem, ale to świadczy o jednym , zaczął tworzyć pod publikę. Skalkulował że opłaca się kupić , bo reklamodawcy więcej zapłacą jak wartość sprzętu. 

Gdyby kupił coś co pod zabytek podchodzi to tak.  Może by zarobił. A tak to nie chcę pisać o czym ten zakup świadczy.

Opublikowano

@bratrolnika, jest dobra wiadomość do tego, o czym wspominałeś tu niedawno. Mianowicie tego typa co wypłacił 1,36zł i oje..li go na 340tys zł. Dziś ten co wyłudził kasę został zatrzymany przez policję. Niestety tylko część kasy udało się odzyskać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Ty . Co Ci się w tych filmach podoba ? Rżnie debila dla subów i dla kasy . Nie możliwe żeby był tak głupi w realu . Kilka razy już próbowałem obejrzeć jakiś Jego film i jakoś zaraz wyłączam . Nie wiem . Może ja głupszy od Niego i dlatego nie rozumiem jego przekazu ? 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Ty . Co Ci się w tych filmach podoba ? Rżnie debila dla subów i dla kasy . Nie możliwe żeby był tak głupi w realu . Kilka razy już próbowałem obejrzeć jakiś Jego film i jakoś zaraz wyłączam . Nie wiem . Może ja głupszy od Niego i dlatego nie rozumiem jego przekazu ? 🤔

witam w klubie. Widać my zbyt starzy już. Też nie rozumiem fenomenu tego irytującego gościa.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A nie Lupo? , ino ktoś dwie literki po przejechaniu niemieckiej granicy zapier. Olił? 😂😂😂

W 14r nie było już nowych Lupo...

7 minut temu, Bananek napisał:

@bratrolnika, jest dobra wiadomość do tego, o czym wspominałeś tu niedawno. Mianowicie tego typa co wypłacił 1,36zł i oje..li go na 340tys zł. Dziś ten co wyłudził kasę został zatrzymany przez policję. Niestety tylko część kasy udało się odzyskać. 

Ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi, ode mnie nie wyłudził, choć co prawda jakby ktoś mu za to prawą rękę obciął to by inni nie wyciągali rąk po cudzy dobytek

15 minut temu, Agrest napisał:

Nie obejrzałem, ale to świadczy o jednym , zaczął tworzyć pod publikę. Skalkulował że opłaca się kupić , bo reklamodawcy więcej zapłacą jak wartość sprzętu. 

Gdyby kupił coś co pod zabytek podchodzi to tak.  Może by zarobił. A tak to nie chcę pisać o czym ten zakup świadczy.

Coś w tym może być....

Edytowane przez bratrolnika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v