Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Słuchajcie, dostałem SMS o takiej treści, na moje oko jakieś wyłudzenie, więc nic nikomu nie przelewam, ale i wy uważajcie, żeby ktoś wam konta nie wyczyścił. To raczej nie z Olx bo oni się podpisują, a nigdzie indziej ogłoszeń nie mam

Screenshot_20191017-210439.png

Słyszałem że gość dosta maila że miał nie zapłacone 1,34 na portalu aukcyjnym i przelał tą kwotę a przy okazji obczyścili mu konto 340000zł

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika  Weś się zaloguj gdzie masz ogłoszenia i sprawdź konto. To oszustwo masz linka powyżej jak człowieka z Łukowa okradli. Nie naciskaj odnośnika.

A słyszeliście o tym ze jak się odbierze tel to się zapłaci 200zł ze takie długie numery z zagranicy w nocy dzwonią i wystarczy tylko odebrać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
25 minut temu, sebe1033 napisał:

właśnie patrząc z boku to pasuje pod ten 4 t na zwrotnicach z przodu ale zaczep to konkretny dał to nie ma co się bać w razie kupna :)

wy wal to odrazu właśnie mówili gdzieś o tym to grubsza sprawa co 4 ma olx to bez patrzenia zapłaci ...

TYLKO JAK TO KLIKNIESZ ODRAZU PODSTAWIAJĄ SWOJĄ SZTUCZNĄ STRONĘ A MYŚLISZ ŻE BANKU/OLX/PAYPAL , I WSZYSTKIE TWOJE HASŁA PRZECHWYTUJĄ Z NR KONT 

Nie wiem jak to działa ale komuś ponieśli nawet 300000 zł a ile jeszcze" drobniejszych" kwot 

Nie klikam, ale jutro do Olx jeszcze zgłoszę, bo przez telefon coś mi nie idzie. Na Olx oczywiście nawet słowa że coś mam płacić.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

teraz to już sam sie zastanawiam o co mi chodzi 🤔

Sprzeciwiles się lakilukowi, bo zareagowałes na mojego posta, teraz jusz" masz pszejebane", bo jak będzie miewal napady to będzie Cię głupim tekstami zaczepiał, uwarzaj"młody 😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Nie musi upadać Youtube , wystarczy że każdy zaopatrzy się w dobre sitko w głowie lub jakiś cedzak. 

Takie celebryty z Agro youtuba to największą widownie mają w postaci małoletnich gówniarzy , A Ci to raczej sita w głowie nie mają 😏

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Sprzeciwiles się lakilukowi, bo zareagowałes na mojego posta, teraz jusz" masz pszejebane", bo jak będzie miewal napady to będzie Cię głupim tekstami zaczepiał, uwarzaj"młody 😂😂😂😂

:ph34r:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Co szukasz kolegów do poparcia ty pocieszycielu mężatek 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie rdzewne to kwa sówka a ona nie jest niemagnetyczna, chodzi oto do czego magnes nie przystaje a jest metalem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Takie celebryty z Agro youtuba to największą widownie mają w postaci małoletnich gówniarzy , A Ci to raczej sita w głowie nie mają 😏

Bo tak jest, ale firmy chyba tego nie wiedzą że jak taka mafia stolec reklamuje syngente a oglądaja go głównie dzieci, to dzieci nie pójdą i nie kupią

Opublikowano
8 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ogólnie świadom jestem, tak jak napisałem wcześniej, ale wrzuciłem tutaj jako przestrogę dla innych, bo niby 50gr to mało komu się będzie chciało sprawdzić tylko przeleje żeby mieć z głowy, a potem się można zdziwić

No a to działa też na papierowych przelewach płaconych w  banku

Czy na kontach elektronicznych tylko?

Opublikowano (edytowane)

Jak masz konto i tylko kartę bankomatową i masz zablokowane usługi online to spij spokojnie.

Dlatego uważam ze najlepiej mieć 2 konto z odblokowani usługami on line i coraz wpłacić parę zł żeby płacić rachunki,kupić coś przez allegro nie stać na poczcie i nie płacić prowizji.Bo ci dziecko na kompa siądzie lub baba i naciśnie to co nie trzeba.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

nie tak latwo wcisnac co nie trzeba na koncie, ktore mam. wpierw sie trzeba zalogowac (nie da sie zapisac danych logowania) robiac to "z palca", potem autoryzacja sms zeby wejsc na konto, no i przy kazdym jednym przelewie trzeba wpisac kod, ktory przychodzi smsem.

Opublikowano (edytowane)

Wiem o tym ale na wszystko są sposoby,kiedyś zanim byłem rolnikiem zajmowałem się informatyką.I dla tego tak mam bo włamać się do znajomego na pocztę wcale nie jest trudno.A potem jak się jest na poczcie to można wejść wszędzie gdzie się chce.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v