Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, dostałem SMS o takiej treści, na moje oko jakieś wyłudzenie, więc nic nikomu nie przelewam, ale i wy uważajcie, żeby ktoś wam konta nie wyczyścił. To raczej nie z Olx bo oni się podpisują, a nigdzie indziej ogłoszeń nie mam

Screenshot_20191017-210439.png

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, rispekt napisał:

Śruby ze stali niemagnetycznej nie leżą od tak na półce w sklepie więc nie wiem czemu policja jeszcze go nie znalazła 😁

Jak rozwieszają butelki to jakieś odciski palców powinni zabezpieczyć. Tylko w CSI dotarliby do takiego delikwenta w kilka godzin 😂

Opublikowano

@bratrolnika +45 to nie polska nawet. Na sms jeszcze nie dostałem ale na mail to co chwile przychodzą wiadomości czy coś z moim telefonem nie tak bo ktoś ciągle dzwoni i mam wejść w link żeby odczytać wiadomość. Hitem było jak ktoś podszywal się pod YouTube i chciał żebym podał login i hasło bo muszą zaktualizować moje konto 

Opublikowano

właśnie patrząc z boku to pasuje pod ten 4 t na zwrotnicach z przodu ale zaczep to konkretny dał to nie ma co się bać w razie kupna :)

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Słuchajcie, dostałem SMS o takiej treści, na moje oko jakieś wyłudzenie, więc nic nikomu nie przelewam, ale i wy uważajcie, żeby ktoś wam konta nie wyczyścił. To raczej nie z Olx bo oni się podpisują, a nigdzie indziej ogłoszeń nie mam

wy wal to odrazu właśnie mówili gdzieś o tym to grubsza sprawa co 4 ma olx to bez patrzenia zapłaci ...

TYLKO JAK TO KLIKNIESZ ODRAZU PODSTAWIAJĄ SWOJĄ SZTUCZNĄ STRONĘ A MYŚLISZ ŻE BANKU/OLX/PAYPAL , I WSZYSTKIE TWOJE HASŁA PRZECHWYTUJĄ Z NR KONT 

Nie wiem jak to działa ale komuś ponieśli nawet 300000 zł a ile jeszcze" drobniejszych" kwot 

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Screenshot_20191017-210439.png

Słyszałem że gość dosta maila że miał nie zapłacone 1,34 na portalu aukcyjnym i przelał tą kwotę a przy okazji obczyścili mu konto 340000zł

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika  Weś się zaloguj gdzie masz ogłoszenia i sprawdź konto. To oszustwo masz linka powyżej jak człowieka z Łukowa okradli. Nie naciskaj odnośnika.

A słyszeliście o tym ze jak się odbierze tel to się zapłaci 200zł ze takie długie numery z zagranicy w nocy dzwonią i wystarczy tylko odebrać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
25 minut temu, sebe1033 napisał:

właśnie patrząc z boku to pasuje pod ten 4 t na zwrotnicach z przodu ale zaczep to konkretny dał to nie ma co się bać w razie kupna :)

wy wal to odrazu właśnie mówili gdzieś o tym to grubsza sprawa co 4 ma olx to bez patrzenia zapłaci ...

TYLKO JAK TO KLIKNIESZ ODRAZU PODSTAWIAJĄ SWOJĄ SZTUCZNĄ STRONĘ A MYŚLISZ ŻE BANKU/OLX/PAYPAL , I WSZYSTKIE TWOJE HASŁA PRZECHWYTUJĄ Z NR KONT 

Nie wiem jak to działa ale komuś ponieśli nawet 300000 zł a ile jeszcze" drobniejszych" kwot 

Nie klikam, ale jutro do Olx jeszcze zgłoszę, bo przez telefon coś mi nie idzie. Na Olx oczywiście nawet słowa że coś mam płacić.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

teraz to już sam sie zastanawiam o co mi chodzi 🤔

Sprzeciwiles się lakilukowi, bo zareagowałes na mojego posta, teraz jusz" masz pszejebane", bo jak będzie miewal napady to będzie Cię głupim tekstami zaczepiał, uwarzaj"młody 😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Nie musi upadać Youtube , wystarczy że każdy zaopatrzy się w dobre sitko w głowie lub jakiś cedzak. 

Takie celebryty z Agro youtuba to największą widownie mają w postaci małoletnich gówniarzy , A Ci to raczej sita w głowie nie mają 😏

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Sprzeciwiles się lakilukowi, bo zareagowałes na mojego posta, teraz jusz" masz pszejebane", bo jak będzie miewal napady to będzie Cię głupim tekstami zaczepiał, uwarzaj"młody 😂😂😂😂

:ph34r:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Co szukasz kolegów do poparcia ty pocieszycielu mężatek 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie rdzewne to kwa sówka a ona nie jest niemagnetyczna, chodzi oto do czego magnes nie przystaje a jest metalem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Takie celebryty z Agro youtuba to największą widownie mają w postaci małoletnich gówniarzy , A Ci to raczej sita w głowie nie mają 😏

Bo tak jest, ale firmy chyba tego nie wiedzą że jak taka mafia stolec reklamuje syngente a oglądaja go głównie dzieci, to dzieci nie pójdą i nie kupią

Opublikowano
8 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ogólnie świadom jestem, tak jak napisałem wcześniej, ale wrzuciłem tutaj jako przestrogę dla innych, bo niby 50gr to mało komu się będzie chciało sprawdzić tylko przeleje żeby mieć z głowy, a potem się można zdziwić

No a to działa też na papierowych przelewach płaconych w  banku

Czy na kontach elektronicznych tylko?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v