Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Wygląda na to że teraz lepiej się "opłaca" nagrywać filmy na yt, na początku zainwestować trochę kasy jak np kwalifikat, śor czy nawozy, to jak będzie się je chwalić to później już za free wszystko aby robić im reklamę 😀 tak samo wziąć jeden sprzęt na testy,pozachwalać producenta i dealera a potem to już można nowymi maszynami obrabiać w zależności od sezonu.

Akurat z nim dzisiaj rozmawiałem jakieś półtora godziny temu na skupie zbóż 😀

Do kogo wozicie? Jak ceny?

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Do kogo wozicie? Jak ceny?

Agro handel Łyniew. Pszenżyto woziłem po 540+ VAT, kukurydza coś około 350 za 30 % a pawnic14 coś mówił że jemu wyjdzie około 400 bo ma 24%, ale z jego gadania to i tak do końca nie dało się zrozumieć bo za szybko gadał 😀

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Wiesi0 napisał:

mówi prawdę jak to jest z bycie youtuberem a ma tych subskrypcji pod koniec filmu mówi o tym.

Ma wielki szacunek ode mnie za to, że powiedział prawdę o współpracy. No ale ludzie nadal będą oglądać innych samozwańczych guru rolnictwa, którym rzepak sypie po fafnaście ton tylko dlatego że jakiś sprzedawca nasion i oprysków im zapłacił za karmienie widzów kłamstwem.

Czekam na piękne czasy aż tan cały zakłamany agrojutub upadnie.

Opublikowano

Nie musi upadać Youtube , wystarczy że każdy zaopatrzy się w dobre sitko w głowie lub jakiś cedzak. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek74 napisał:

jakis gotowy zestaw czy składany?

Kamery to RTX jak chcesz to podam linka,ale bez jakiegoś sposobu żeby wzmocnić,przedłużyć wifi nie będzie to działać z domu do obory bo najwięcej sygnału tłumią ściany,sposobów jest dużo żeby przedłużyć wifi.Kamery niby mają wifi ale te wifi jest takie aby było i nie jest jakieś tam mocne.Ale na wszystko jest sposób,kamera też musi być odpowiednia do łącza jakim łączysz się z netem jak przez GSM,Czyli np: lte to musi być funkcja P2P.

Na kablu skrętce będzie działać na 100%.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

kup sobie tp-linka https://www.tp-link.com/pl/business-networking/outdoor-radio/tl-wa5210g/ lub coś nowszego i będziesz miał zasięg w oborze przy 27dBm tego nadajnika. I komórkę też złapiesz w zasięgu do 1km na wifi

Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie mam coś takiego i zasilanie w tym po skrętce idzie a wyprowadzone mam na dach przez kanał wentylacyjny w kominie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
sebe1033 napisał:

a nie normalny 4 tonowy tylko że przerobiony z dwuosiowego co przód miał skrętny (na zwrotnicach) 

Nie. Za długi. Nawet nie mysl o zakupie tego czegoś. No chyba ze na przyczepę.

Opublikowano

Słuchajcie, dostałem SMS o takiej treści, na moje oko jakieś wyłudzenie, więc nic nikomu nie przelewam, ale i wy uważajcie, żeby ktoś wam konta nie wyczyścił. To raczej nie z Olx bo oni się podpisują, a nigdzie indziej ogłoszeń nie mam

Screenshot_20191017-210439.png

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, rispekt napisał:

Śruby ze stali niemagnetycznej nie leżą od tak na półce w sklepie więc nie wiem czemu policja jeszcze go nie znalazła 😁

Jak rozwieszają butelki to jakieś odciski palców powinni zabezpieczyć. Tylko w CSI dotarliby do takiego delikwenta w kilka godzin 😂

Opublikowano

@bratrolnika +45 to nie polska nawet. Na sms jeszcze nie dostałem ale na mail to co chwile przychodzą wiadomości czy coś z moim telefonem nie tak bo ktoś ciągle dzwoni i mam wejść w link żeby odczytać wiadomość. Hitem było jak ktoś podszywal się pod YouTube i chciał żebym podał login i hasło bo muszą zaktualizować moje konto 

Opublikowano

właśnie patrząc z boku to pasuje pod ten 4 t na zwrotnicach z przodu ale zaczep to konkretny dał to nie ma co się bać w razie kupna :)

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Słuchajcie, dostałem SMS o takiej treści, na moje oko jakieś wyłudzenie, więc nic nikomu nie przelewam, ale i wy uważajcie, żeby ktoś wam konta nie wyczyścił. To raczej nie z Olx bo oni się podpisują, a nigdzie indziej ogłoszeń nie mam

wy wal to odrazu właśnie mówili gdzieś o tym to grubsza sprawa co 4 ma olx to bez patrzenia zapłaci ...

TYLKO JAK TO KLIKNIESZ ODRAZU PODSTAWIAJĄ SWOJĄ SZTUCZNĄ STRONĘ A MYŚLISZ ŻE BANKU/OLX/PAYPAL , I WSZYSTKIE TWOJE HASŁA PRZECHWYTUJĄ Z NR KONT 

Nie wiem jak to działa ale komuś ponieśli nawet 300000 zł a ile jeszcze" drobniejszych" kwot 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v