Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, KOSTEK12 napisał:

pług może fajny ale sprzedawca to porażka

jest to miejscowość Hrud pod Białą Podlaską dodaję link poczytajcie sobie na ostatniej stronie

Owszem, sprzedawca trudny bardzo. Ale ja od niego kiedyś pług rabewerka kupiłem bez problemu

6 godzin temu, Karol06 napisał:

Ten pług raczej nie bierze do 50cm na korpus, według tego zdjęcia ze skalą to max na 16 cali można ustawić, tzn 40cm. 

A czego się spodziewasz za 8000??? Od 30 do 55 cm, vario, z kostką pamięci i nowymi elementami roboczymi? 40 cm to standard. Wybajerzony kosztowałby 12-14 tyś

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol06 napisał:

Nie chodzi mi o cene, tylko o wprowadzanie w błąd przez sprzedawce pisząc że rozstaw 30-50cm, czaisz?

To,że na naklejce widac ostatni napis 14 cali, to skala się nie kończy, jest  jeszcze dalej 16 cali i cos jeszcze, czyli naklejka nie jest pełna. przypuszczam, że ma max 45cm, w tej cenie to i tak nieźle

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Karol06 napisał:

Nie chodzi mi o cene, tylko o wprowadzanie w błąd przez sprzedawce pisząc że rozstaw 30-50cm, czaisz?

To kverneland Li i weźmie 50 na skibe. Ta naklejka była dłuższa. Na Google grafika da się znaleźć taki ze zdj pełnej regulacji. Dzwoniłem o ten pług jak się pojawił. Do opuszczenia nic bo super stan ludzie dzwonia jeden  za drugim i zaraz ktoś kupi

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Kiedys za przyczepą dzwoniłem bo była  i pytałem czy borty dołem uchylane to burknął a co za różnica. Się rozłączyłem skoro jemu żadna czy sprzeda czy nie. 

Skąd sie jeszcze tacy handlarze biorą i kto u nich kupuje? 

5 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

To będzie trochę sprzedawał, to juz nie te czasy, że ludzie tak 360 poszukują chociaż niedawno mój znajomy sprzedał 3p za 20000 jakimś cudem

1 godzinę temu, przybyslawice5211 napisał:

Jaki jest cel takich machlojek z ceną w ogłoszeniu? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v