Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieciaki to maja skojarzenia ,ale dorastająca młodzież jest lepsza  ,kolega córki przyszedł do mnie do warsztatu i widząc półautomat pyta jak sie spawacz spisuje ,

wiecie co nogi mi sie ugieły  bo niby za mechanika sie uczy

• Haha 2
Opublikowano

Hmmm . A może o Ciebie w drugiej osobie zapytał ? 🤔

Opublikowano (edytowane)

Bartolika nie myślałeś o produkcji lawet do bel z przyczep od ciecierówek, ostatnio u mnie modny temat każdy kupuje taką przyczepę i ja bym kupił 3 osiową.Nowe przyczepy pronara do bel kosztują masakra.A ni tam wywrotu, drugiej ramy do skrzyni,ani burt a cenią jak za zwykłą przyczepę.A od Tir przeróbkę 10-15tyś.Cena przepaść.A za fabryczne nowe 50tyś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Widziałem to, małolaty a w dodatku pronar to w sumie mocne przyczepy.

Opublikowano
3 godziny temu, sumek666 napisał:

Na talerzówkę już mu chyba zabrakło 😆

3 godziny temu, Tomasz78 napisał:

dzieciaki to maja skojarzenia ,ale dorastająca młodzież jest lepsza  ,kolega córki przyszedł do mnie do warsztatu i widząc półautomat pyta jak sie spawacz spisuje ,

O Ciebie pytał 😆

• Like 1
Opublikowano

Z daleka jak bym zobaczył to powiedziałbym ze to nie ursus,ciekawe po jaką markę chciał się podszyć

Koła fendowskie.

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz78 napisał:

kolega córki przyszedł do mnie do warsztatu i widząc półautomat pyta jak sie spawacz spisuje ,

Żeby się nie okazało że ci córkę spawa na pęknięciu😂 a spawaczem sam siebie utytułował

9 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Bartolika nie myślałeś o produkcji lawet do bel z przyczep od ciecierówek, ostatnio u mnie modny temat każdy kupuje taką przyczepę i ja bym kupił 3 osiową.Nowe przyczepy pronara do bel kosztują masakra.A ni tam wywrotu, drugiej ramy do skrzyni,ani burt a cenią jak za zwykłą przyczepę.A od Tir przeróbkę 10-15tyś.Cena przepaść.A za fabryczne nowe 50tyś.

Za krótkie kable mam przy spawarce i nie sięga mi od końca do końca... A tak na poważnie to nie mam miejsca ani nikogo do pomocy

Ale jak chcesz to do @sznajdik uderz, on też chyba spawa, i to większe gabaryty. Ewentualnie @simson2812

• Haha 5
Opublikowano

Całe życie będzie smarkał A i tak nie zespawa😊

Opublikowano
11 godzin temu, Tomasz78 napisał:

U znajomego kiedyś na środku warsztatu stał podajnik a ja spawałem jakąś łychę od koparki, przyjechał jakiś koleś ze zleceniem, patrzy i mówi " taka malutka spawareczka a tak spawa.... " A pod ścianą kloc większy od pralki stoi... Byłem ostatnio w serwisie pewnej dużej zachodniej marki na dziale części, siedzą chłopaki i zamówienia telefonicznie ogarniają, nagle jeden mówi do słuchawki - a to do zwolennicy ten olej ma być...? 

Opublikowano
Dnia 4.07.2019 o 21:56, kopin napisał:

jeden ma 10 ha i kupuje kombajn,a drugi ma 100 i wynajmuje bo licząc koszty taniej go wychodzi

Znam ludzi co mają nowe! prasoowijarki i platformy do bel po 3 osie a i tak najmują firmę co wozi samozbierającą bo taniej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v