Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co Ty nigdy giganta nie widział? Nawet w niezłym stanie jak na giganta

Opublikowano
2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Bo to tacy ludzie co chcą kupić a się pier, nie zdecydowani, i chcieli by wszystko za pół darmo.

po sprzedaniu kilku przyczep teraz już po kilku minutach jestem w stanie stwierdzić czy ktoś przyjechał kupić, czy obejrzeć, czy może obadać co i jak i zrobić sobie samemu

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

@stuart co masz na myśli ? bo nie rozumiem

No te siano z OLX. ja rozumiem że siano musi być luźno, oddychać itd Pewnie jeszcze ekologiczne i 40 bel z hektara zebrane... 

Opublikowano

które moje ? gdzie masz luźne ? ;) ja by było luźne to by sie w stogu placki porobiły a jak widać wszystko ładnie okrągłe sie trzyma ;) ten co mi prasuje rocznie robi około 3 tyś zwijek i nikt nie narzeka także nie może prasować byle jak ;) trawa była koszona na początku czerwca i z 10ha było 130 zwijek

a jak już tak pytasz o karmienie to 3,5t nawozu poszło na tą łąke

łąkę mam pierwszy rok

Opublikowano

Widocznie nie ma. Ale na temat pras belujacych to wszystkie rozumy pozjadał,i wie wszystko  co i jak. 

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 na razie to niepotrzebny wydatek ;) są ważniejsze wydatki i bardziej potrzebne maszyny
 zwijek robi sie u mnie jak na razie w granicach 500 szt. i nie śpieszy mi sie jakoś z zakupem ... lepiej kupić inną maszynę

@tobi866 wypowiadam sie tylko na temat pras na temat których wiem dość sporo, jak sie sprawują ;) czyli sipma i unia famarol

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

Ja robię jakieś 600 i nie wyobrażam sobie żeby wynajmować usługe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v