Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to wszystko chinczyki robią, a oni mają małe głowy i raczki.Ja wszystkie regulacje na max i głowa nie wchodzi oczywiście w czapce.

Opublikowano

WiesiO to towotem posmaruj😆😉

Rolnik7343 napisał:

nie wiem jak można narzekać że kast za mały ? ktoś wam zabronił większy kupić ?

nie lepiej kupic większy i wrazie co słomą dopasować😆

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

nie wiem jak można narzekać że kast za mały ? ktoś wam zabronił większy kupić ?

kask właśnie musi być za ciasny, za luźny będzie ci latał i przekręcał się w bok jak obrócisz głowę-pęd powietrza go obróci

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Chcecie się pośmiać zobaczcie ostatnią scenę w teledysku.Niecikowi ledwo głowa się w TIR mieści.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

ale bez przesady, kask nie ma mózgu uszami wycisnąć

Ciasny kask wygniecie się w środku tak jak trzeba, i będzie idealnie pasował do głowy, nawet przy większych prędkościach jak spojrzysz w bok to ci go nie przesunie. Kask będący od razu akurat będzie ci latał na głowie, bo nie będzie się trzymał po całości. Ba, śmiem twierdzić że po kilkunastu tys.km stanie się za luźny

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ciasny kask wygniecie się w środku tak jak trzeba, i będzie idealnie pasował do głowy, nawet przy większych prędkościach jak spojrzysz w bok to ci go nie przesunie. Kask będący od razu akurat będzie ci latał na głowie, bo nie będzie się trzymał po całości. Ba, śmiem twierdzić że po kilkunastu tys.km stanie się za luźny

nie zauważyłem takiego czegoś u siebie

Opublikowano

Śmigałem moto grubo ponad 200km/h - w dobrym kasku słychać tylko szum powietrza opływającego kask. Gwiżdże czasem owiewka albo otwarte wywietrzniki.

A do mojego moto kupiłem sobie Nolan-a, chociaż to przerost formy nad treścią do moto, co ma max 100km/h :D

Opublikowano
35 minut temu, jahooo napisał:

Śmigałem moto grubo ponad 200km/h - w dobrym kasku słychać tylko szum powietrza opływającego kask. Gwiżdże czasem owiewka albo otwarte wywietrzniki.

A do mojego moto kupiłem sobie Nolan-a, chociaż to przerost formy nad treścią do moto, co ma max 100km/h :D

Skoro Twój max 100 wyciąga to jak zrobiłeś to 200?

aaaa już wiem ,tam i z powrotem -no to razem 200 ;-)))

Opublikowano (edytowane)

Ja tam do lubię cros.A to jazdy po asfalcie mam Passerati.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A kto cię dogoni jak motorem można jeździć pomiędzy drzewami w lesie i zasuwać 80 po drodze ze kiance urwie się spód.Wystarczy deska na rowie.I normalni obywatele którzy nic nie wiedzą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v