Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika czemu w ogłoszeniach wpisujesz różną lokalizację ?

kiedyś widziałem u ciebie w ogłoszeniach jakies transformatory/zasilacze . z (demontażu) czego pochodziły ?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

@Tomasz78Znaczy że sprzedający się jeszcze zastanawia czy jak? Ile za Burgmana trzeba dać? Znajomy miał kiedyś takiego z silnikiem 600 czy 650, matko Bosko, ale to miało odejście

CB to troche skomplikowane  ,właściciel odszedł z tego swiata ,motor stoi  sprawa spadkowa ,dlugi, komornik i ja na szarym końcu 

a burgman to od 2 do 6 tyś 

ja od kolegi odkupuje  po sąsiedzku chce 2500 ,

no 150 też ma niezłe ,ale wymięka z prędkościami ,90 dla niego to tak optymalnie  za to mega wygodny

• Like 1
Opublikowano

czasem starczy przyłożyć konkret myjke 

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał:

@bratrolnika czemu w ogłoszeniach wpisujesz różną lokalizację ?

kiedyś widziałem u ciebie w ogłoszeniach jakies transformatory/zasilacze . z (demontażu) czego pochodziły ?

Bo stopkę mogę do Sochaczewa do pracy że sobą zabrać, przyczepy już nie. Zakrzew to mała wioska, i mało kto wie gdzie jest, iwec lepiej Sochaczew jako lokalizację podawac. A trafo miałem od zasilaczy central alarmowych, potrzebujesz coś takiego?

Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Ta brzydka nie jest

ale jakby się postarał autor filmu to pewnie i u siebie ładniejsze by znalazł choć znając wschodnie realia chyba wymagałoby to ruszenia dupska do miasta

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

potrzebujesz coś takiego?

niekoniecznie

Opublikowano (edytowane)

No to chciałem kolegów poinformować że zostałem jego szczęśliwym właścicielem. Myślę że z tym skrętem nie jest tak źle.

Edytowane przez solek01
Opublikowano
30 minut temu, soltys48 napisał:

piaskowaniem

Nie mam piaskarki, a najbliższy zakład 20km

29 minut temu, Tomasz78 napisał:

zalezy jaka farba ,nieraz zwykły skrobak zrobi najlepszą robote

Wlasnie mam np stare drzwi pomalowane kuźwa 20toma warstwami farby i nie idzie tego zedrzec

28 minut temu, konteno napisał:

czasem starczy przyłożyć konkret myjke 

Nie mam

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ktury

Gdzie jest @zetorki12?? Czemu nie reaguje

Opublikowano

myślę że ten wystarczy na moje potrzeby. kiedyś miałem już model 303 i źle nie było. Z tego co czytałem to do niego montują różne silniki, co kto ma lub tanio kupi, przeważnie a 6 cylindrowe wymieniają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v