Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Pomaluj, to kupię z jedną :) w sumie może i dwie bym wzial

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Czyżbyś szukał jednak ciągnika, żeby nie latać do brata? 

Opublikowano
34 minuty temu, daron64 napisał:

Pomaluj, to kupię z jedną :) w sumie może i dwie bym wzial

Czyżbyś szukał jednak ciągnika, żeby nie latać do brata? 

Jaki kolor pan życzy?

Uczciwie mówiąc to nawet nie miałbym gdzie tego traktora na podwórku postawić, na mojej działce niecałe 1000m2 już na nic miejsca nie ma. @soltys48 mi pompę ręczną będzie wysyłał, jak tylko moja żona zapomni ile wydaje na swoje widzimisie...

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

sprzedaż przyczepę i zapomni;)

Pewnie masz rację

3 minuty temu, Tomasz78 napisał:

brat  a kto kase liczy jak sprzedajesz ?.bez lewizny ani rusz ;)

Nie ważne kto liczy, a kto kasę trzyma😂

A lewą kasa oczywiście, ale wszystko w zeszła niedzielę na motor wydałem...

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

Jaki kolor pan życzy?

Uczciwie mówiąc to nawet nie miałbym gdzie tego traktora na podwórku postawić, na mojej działce niecałe 1000m2 już na nic miejsca nie ma. @soltys48 mi pompę ręczną będzie wysyłał, jak tylko moja żona zapomni ile wydaje na swoje widzimisie...

60tke gdzieś w kącie byś wcisnąl :)

Wszystkie potencjalne adresatki stopki są do malowania, więc zdam się na Twój gust. Byle nie róż i preferuje raczej ciemne kolory :) Zmierze po weekendzie jaka wysokość mi potrzebna i dam znac

Opublikowano

Trochę inna konstrukcja.

Na to dzisiaj trafiłem. Do posłuchania też OK. Przydałaby mi się taka maszyna.

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

60tke gdzieś w kącie byś wcisnąl :)

Wszystkie potencjalne adresatki stopki są do malowania, więc zdam się na Twój gust. Byle nie róż i preferuje raczej ciemne kolory :) Zmierze po weekendzie jaka wysokość mi potrzebna i dam znac

A szkoda, bo mi różowej farby właśnie trochę zostało z koła córce w rowerze malowałem i teraz pewnie nie będę miał na co reszty zużyć😂

Ale jest tam jeszcze trochę czerwonej, zielonej, żółtej i czarnej, i jeszcze szary popielaty, to sobie wybierzesz. Popatrz co i jak i dawaj znać

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, soltys48 napisał:

Ta do posłuchania, panna na pierwszym planie w oko wpadła:D

a najdziwniejsze to że amerykanka pewnie i amerykański traktor choć filmik ruski , jakby to problem był jakąś ładną na wschodzie do jednego zdjęcia na tle ciągnika ogarnąć 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika czemu w ogłoszeniach wpisujesz różną lokalizację ?

kiedyś widziałem u ciebie w ogłoszeniach jakies transformatory/zasilacze . z (demontażu) czego pochodziły ?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

@Tomasz78Znaczy że sprzedający się jeszcze zastanawia czy jak? Ile za Burgmana trzeba dać? Znajomy miał kiedyś takiego z silnikiem 600 czy 650, matko Bosko, ale to miało odejście

CB to troche skomplikowane  ,właściciel odszedł z tego swiata ,motor stoi  sprawa spadkowa ,dlugi, komornik i ja na szarym końcu 

a burgman to od 2 do 6 tyś 

ja od kolegi odkupuje  po sąsiedzku chce 2500 ,

no 150 też ma niezłe ,ale wymięka z prędkościami ,90 dla niego to tak optymalnie  za to mega wygodny

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v