Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Autentyk - żona kolegi do swego męża - a Japonia to leży koło Chin? 

Drugi autentyk - u mnie w klasie w ogolniaku  lekcja historii - nauczyciel do dziewczyny

- a taki największy, najbardziej znany polski działacz opozycyjny z lat 80tych?

-yyyyy

-wąsy... stocznia....

-yyyyy... Jaruzelski?

Dodam,ze dziewczyna miała potem 5 z matury z historii :)

hehe 

u mnie na historii pytanie "kim byl Kopernik ?"

odp."astronautą":D

Opublikowano

Leży. To tak jak powiedzieć, że Islandia leży koło Polski. Kiedyś na lekcję fizyki przyszła dziewczyna z młodszej klasy na poprawkę. Kurde ładna, ale chyba niezbyt mądra. Podpowiadałem, nauczyciela się zgadało, semestr zaliczyła, ale dziękuję nie usłyszałem. 🤔

Opublikowano

Ja jak podpowiadalem kumplowi z Mikrobiologi na sprawdzianie o układzie rozrodczym zeńskim-to 5 razy powtarzałem że ,,srom''a on dał mi najpierw husteczki,potem powiedział że nic na sraczkę nie ma,a na końcu sie wkur...ze się śmieje i jaja sobie z niego robię.Ale najlepiej jak odpowiedział =Ile trwa owulacja u kobiet?

-7 dni roboczych

• Haha 6
Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Ja jak podpowiadalem kumplowi z Mikrobiologi na sprawdzianie o układzie rozrodczym zeńskim-to 5 razy powtarzałem że ,,srom''a on dał mi najpierw husteczki,potem powiedział że nic na sraczkę nie ma,a na końcu sie wkur...ze się śmieje i jaja sobie z niego robię.Ale najlepiej jak odpowiedział =Ile trwa owulacja u kobiet?

-7 dni roboczych

No normalnie jebłem 🤣

Opublikowano

@soltys48 nic a nic. Też kiedyś podpowiadałem jednej na egzaminie z podukcji zwierzęcej. Nie wiedziała ile tygodni trwa ciąża u krowy. Już miałem ochotę palnąć ... tyle samo ile Twoja gdybym Ci dzieciaka zrobił. Powstrzymałem się. 

Opublikowano
25 minut temu, Thomas2135 napisał:

Leży. To tak jak powiedzieć, że Islandia leży koło Polski. Kiedyś na lekcję fizyki przyszła dziewczyna z młodszej klasy na poprawkę. Kurde ładna, ale chyba niezbyt mądra. Podpowiadałem, nauczyciela się zgadało, semestr zaliczyła, ale dziękuję nie usłyszałem. 🤔

z tą Islandią toś doj**ał ,gdzie Rzym gdzie Krym

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Thomas2135 napisał:

@soltys48 nic a nic. Też kiedyś podpowiadałem jednej na egzaminie z podukcji zwierzęcej. Nie wiedziała ile tygodni trwa ciąża u krowy. Już miałem ochotę palnąć ... tyle samo ile Twoja gdybym Ci dzieciaka zrobił. Powstrzymałem się. 

bez potrzeby, z okazji trzeba korzystać;)

Opublikowano

Może trochę za daleko poleciałem z tą Islandią. Skandynawia byłaby lepszym porównaniem.

Opublikowano

Ta Afryka to gdzieś niedaleko bo na akademię medyczną murzyni  na zajęcia rowerami dojeżdżają.

A z okazji trzeba było skorzystac i jej zrobić, toby wiedziała ile trwa ciąża.

Choć baba nie mądra, ale ma chałupę, cztery morgi pola i szeroka d....

Tak kiedyś śpiewali

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Thomas2135 napisał:

''Jak bys mnie się spytał czy można przeprowadzic aborcję u krowy-to pierwsza myśl by była,,-ale żes się chłopie wpierdo....''

• Haha 1
Opublikowano

Miałem palnąć, bo głupoty mówiła jak niedosłyszała podpowiedzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v