Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, rafix255 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/case-4220-fendt-john-zetor-new-renault-CID757-IDxXWjs.html#d28a9dc287

tyle wejść a tylko 2 telefony... Co myślicie o tej cenie. Akurat moje ogłoszenie.

tutaj dałeś link, to i każdy wchodzi zobaczyć co tam sprzedajesz, więc i wyświetleń dużo

w zeszłym roku też dodałem link do swojej aukcji tutaj, normalnie z 500-600 wyświetleń na dwa tygodnie, po dodaniu linku tutaj z 3000 wyświetleń na tydzień...

Opublikowano

I przynajmniej kupiec będzie wiedział że bak nie dziurawy. 

Opublikowano

bo z tym różnie bywa, kuzynka kiedyś kupiła seicento, za niewielkie pieniądze, ale chodził tylko na gazie. Kupili, wracają, wujek jej mówi-zajedź na stację, zalej za 20zł benzyny, to w domu popatrzę czemu nie działa. Okazało się że nie chodził na benzynie bo nie miał baku😂

• Haha 5
Opublikowano

Parę kilo lżejszy to i przyspiesza lepiej i mniej pali😁

Opublikowano
11 godzin temu, rafix255 napisał:

no ale bedę ja osobiście kupował ciągnik to też z ladowaczem. Zależy od amatora uważam. Jak tylko będzie pogoda to jutro biorę się za czyszczenie mycie dobre zdjęcia i balast na bok:) Zmotywowaliście mnie bo wielu Was kolegów mówi to samo więc muszę się zaangażować:) wstawię fotki po zmianie:0

Tylko nie przesadzaj. Umyć tak, lepsze zdjęcia tak, dokładniejszy opis tak. Ale polerka i plak, to tanie chwyty "handlarzynek" z bożej łaski, a nie poważnych ludzi. Takich ogłoszeń nawet nie czytam, bo z tyłu głowy siedzi myśl: od czego chciał odwrócić uwagę. Podobnie ze zdejmowaniem tura do zdjęć. Sprzedajesz w komplecie, to zdjęcia też w komplecie. Jeżeli osobno, to osobno. Wszyscy krytykują handlarzy za kombinowanie, a sami nie lepsi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ta wywrotka to objętościowa, 8 ton to conajmniej 2x zawyżone. Ale cena dość dobra, za polepioną i odmalowana D-47 chcą tyle. Na minus to hamulce najazdowe, tak że trzeba by coś stargować

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@rafix255 jak nie uda ci sie sprzedac tego ciągnika do końca 2019 roku to bardzo możliwe, że sam pojadę go obejrzeć bo czegoś takiego właśnie szukam. :) Ale jeszcze trza kasy trochę dozbierać aby nie brać wszystkiego na kredyt. Pewnie już go prędzej sprzedasz, bo w takim przedziale mocy najwięcej to chyba najwięcej chodzi ciągników. No i tu plus, że od wlasciciela, bo 90% takich traktorow na olx to szrot ściągnięty przez handlarza i czesto w takim stanie ze nawet na zdjecia sie patrzeć nie chce. 

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano

Starsze nie mają, nie pamiętam do którego roku - 1990 ? Tylko musisz mieć zaświadczenie bodajże z ichniejszej Policji, że nie był wydawany dowód bo nie było takiego wymagania.

Opublikowano
36 minut temu, jahooo napisał:

Starsze nie mają, nie pamiętam do którego roku - 1990 ? Tylko musisz mieć zaświadczenie bodajże z ichniejszej Policji, że nie był wydawany dowód bo nie było takiego wymagania.

podejdę do urzędu i się dopytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v