Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
39 minut temu, wiesiek63zmc napisał:

A wiesz że listwy można przełożyć na ruchome , i jak jedną podwiesisz  to pracując siłownikiem wywołujesz pozycje ni zależne od ciągnika  czyli ciągnik pochyla w lewo a ty lance w prawo 

Tylko to nie jest stabilizacja lanc a wymuszanie skłonu. W stabilizacji lanc chodzi o to że jadąc po nierównościach mają pracować niezależnie od ciągnika i zbiornika.

46 minut temu, kuba277 napisał:

Ja właśnie szukam opryskiwacza 400/600l do Władimirca T25 i nie wiem czy brać coś zachodniego czy polski. 

Kup sobie tego typu https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-pilmet-CID757-IDxKHDv.html#579933dfcc

Prosty, części tanie i łatwo dostępne

Opublikowano
4 minuty temu, artur125 napisał:

orientuje się ktoś, czy są jakieś przyczepy na kołach 17''. Bo posiadam takie oponki, i się zastanawiam jak to wykorzystać(opony mocne bo nośność 1500kg)

17 czy 17.5? Ogólnie te 1500kg nie powala, więcej ma 10/15.3, 11.5/15.3 ma ponad 2500kg wytrzymałości

Opublikowano (edytowane)

Ten co w śmieciarce przyjechał, tylko trochę pomalowany. Tak mi sie wydaje, w opisie było, że z Czech

Widac świeżą farbę, chlapacze można zdjąć, tyłu nie ma na zdjęciach

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

Wydaje mi się, że nasz słynny C-385 trafił na handel , to nie ten sam ?

48397482_2212068812399011_90885407384168

Ten z kontynera ?

15 minut temu, sumek666 napisał:

Mówisz, że już na handel? Ze Słowacji on był. 

Teraz cena zaaporowa pewno 20tys hah

17 minut temu, sumek666 napisał:

Mówisz, że już na handel? Ze Słowacji on był. 

Byla c385 chrzest 8011 fetor 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v