Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Tym że w 330 jak się zapomnisz to jeszcze wytrzyma,w 80-tce...........

Wygląd i kształt identyczne. Materiał na pewno ten sam. 

Ok. Sołtys. Zadzwonię zapytam powołam się na Ciebie ;)

Opublikowano

Jak mechanicznie równie dobry jak piękny to warto i 10 tyś przepłacać.

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/koparka-spycharka-bialorus-CID757-IDx91xQ.html#a0f4b73488 

znajomy kupił pare lat temu wykopał staw pomalował  i chyba się ucieszył bo sprzedaje 

Opublikowano

a pieron wie  jakoś nie mam zamiaru kupić takiego klamota inny znajomy ma taką samą zamiast łyżki do kopania ma chwytak do gnoju i bardzo chwali  

Opublikowano

przez kilka lat najmowałem taką tylko typ rolniczy do ładowania obornika, kopania rowów i dawało to radę nawet nie źle, największy plus że malutko pali prawie tyle samo co wylewa oleju;)

• Thanks 1
Opublikowano

a propo oleju co robicie ze zużytym  olejem? potrzebuje świstek potwierdzający legalne pozbycie pojeździłem trochę po okolicznych punktach sprzedaży oleju i wszędzie przyjmą ale nikt nie da papierka  

Opublikowano

to raczej awaryjny nocleg jak wrócisz po kielichu i pani do domu nie wpuści

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v