Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale chciałem audi i mam audi z którego jestem zadowolony ale porównałem rzetelnie bo jeździłem wieloma innymi 

Opublikowano

nigdzie ci nie pisałem o jakichś tfsi. 

od 2005 r jeżdżę tylko dieslami i to baaaardzo dużo i jakoś nic nie naprawiam.mialwm kiedyś  gowno nowe daewoo nowe i ledwo 70tys km przejechałem bo ciągle coś się psulo.a w tych puszkach tylko oleje i hamulce i po 300-400 tyś km sprzedaje bez żadnych dokladek

Opublikowano

A słyszeliście ze każde auto produkują pod dany kraj to znaczy najlepsze idą do Niemiec a gorsze np:do nas chodzi o nowe sztuki.

Opublikowano

Wymieniłem rozrząd, tarcze i klocki też. Nie mam pneumatycznego zawieszenia i nic więcej nie robiłem przy audi

Opublikowano

,

mówienie lub pisanie że samochód co ma 200 tys km  przejechane i jest bardzo dobre to tylko pogratulować ono może być w dobrym  stanie ale nie bardzo dobre . kolega ma audi a 8 z 2000 r i sobie chwali i mówi że nie zmieni a ja bym coś nowszego  , niestety ale samochód to też nasza wizytówka jak cie widza tak cie piszą ale to kim jesteś to też ma wpływ co wybierzesz , osobiscie wolał bym tojote roczną od volvo lat 15 .     chyba bratrolnika wstawiał fajny film z youtube jak wiesniak golfa przerobił a stary se jaja ze zdziwieniem robił .

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, jahooo napisał:

Jesli oceniasz kogoś po samochodzie, to gratuluję

no niestety jak ktoś jezdzi starym samochodem to w wiekszosci ocena jest prosta do wystawienia , nieraz są przypadki inne ,robotnik budowlany nie kupi sobie rocznego czy 2 letniego audi np . a w niektórych zawodach nie kupią sobie samochodu starszego jak2 lata .

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

Stac mnie na nowy samochód klasy średniej wyższej, ale jeżdżę kilkunastoletnim kompaktem, bo uważam, że są sprawy ważniejsze, niż nówka z salonu "lepsza niż sąsiada". I nikogo nie oceniam po aucie, bo często "limuzyna w kredycie" a potem "sąsiad, pożycz na chleb"

• Like 6
Opublikowano (edytowane)

A ja uważam ze wydasz 60tyś a za 3 lata wart będzie połowę,A jak kupisz maszynę to sprzedasz ją za podobną cenę lub postawisz garaż i się bogacisz.

Zresztą są ludzie co kupią sobie samochód zamiast zrobić wyciąg i wożą gnój codziennie taczką.A samochodem jeżdżą tylko do kościoła.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
12 minut temu, jahooo napisał:

Stac mnie na nowy samochód klasy średniej wyższej, ale jeżdżę kilkunastoletnim kompaktem, bo uważam, że są sprawy ważniejsze, niż nówka z salonu "lepsza niż sąsiada". I nikogo nie oceniam po aucie, bo często "limuzyna w kredycie" a potem "sąsiad, pożycz na chleb"

Mam ci i ja takiego znajomka, dwa fendty na podwórku, i to takie max 10letnie, maszyn za miliony po garażach poupychane, a ostatnio wpadł 1000zl pożyczyć....

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v