Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko to nie maszyna za np 60 tys że 2 tys na transport szkoda tylko za 3 i transport ponad połowę wartości wyjdzie i pytam czy ktoś nie ma wolnego transportu w moje okolice że by na pusto nie lecieć a pare złotówek mogło by komuś wpaść oczywiście do do gadania :)

Opublikowano (edytowane)

Tak amerykańska wersja kirowca tylko bardziej przemyślana, idealna dla bambrów co w koło domu mają z 200ha😄👍

Bez zbędnych Eco udogodnień, czysta moc😃👌

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
Dnia 11.10.2019 o 09:46, bratrolnika napisał:

przeca widać żeś handlarz, a takim to się nigdy ze sprzedażą nie śpieszy

Bzdura, żaden ze mnie handlarz, po prostu się wyprzedaję bo potrzebuję pieniędzy.

Dnia 11.10.2019 o 10:27, rogaliq napisał:

pronarką i meprozetem może byłbym zainteresowany ale do aż takich niskich cen na jakie byłyby w zasiegu moich możliwości finansowych to pewnie byś nie zszedł 

Proponuj, może akurat :)

Opublikowano
2 godziny temu, kuba9449 napisał:

Bzdura, żaden ze mnie handlarz, po prostu się wyprzedaję bo potrzebuję pieniędzy.

Proponuj, może akurat :)

A co komornik już puka do drzwi ?? 

Chociaż i tak widać żeś handlarz i próbujesz zrobić reklamę za free

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

A co komornik już puka do drzwi ?? 

Chociaż i tak widać żeś handlarz i próbujesz zrobić reklamę za free

Robię większą inwestycję i potrzebuję funduszy.

Ogarnij się człowieku i nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia.

Od kiedy handlarz kupuje maszyny  nowe od dealera? :)

Edytowane przez kuba9449
Opublikowano
1 godzinę temu, kuba9449 napisał:

Robię większą inwestycję i potrzebuję funduszy.

Ogarnij się człowieku i nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia.

Od kiedy handlarz kupuje maszyny  nowe od dealera? :)

Spinasz się jak plandeka na żuku,  spokojnie nie mam zamiaru się kłócić. Mimo wszystko kogoś kto kupuje wszystko nowe za grube miliony, ciągniki i maszyny, nowe samochody i nie stać na kolejną inwestycję🤔🤔 ........dziwne. Albo potwierdza się moja teoria z komornikiem czego absolutnie nie życzę😃

22 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Co sprzedajesz?

Wychodzi na to że prawie wszystko 

https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/oIcX/

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Spinasz się jak plandeka na żuku,  spokojnie nie mam zamiaru się kłócić. Mimo wszystko kogoś kto kupuje wszystko nowe za grube miliony, ciągniki i maszyny, nowe samochody i nie stać na kolejną inwestycję🤔🤔 ........dziwne. Albo potwierdza się moja teoria z komornikiem czego absolutnie nie życzę😃

Wychodzi na to że prawie wszystko 

https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/oIcX/

Bo nie rozumiem po cholerę gadasz głupoty.

I o jakich milionach mówisz? Bo jak na razie miliona nie kosztował nawet kombajn (którego zresztą nie sprzedaję). Stać mnie na kolejną inwestycję, pieniądze ulokowałem w maszynach dlatego sprzedaję to co najmniej potrzebne.

Opublikowano
4 minuty temu, kuba9449 napisał:

Bo nie rozumiem po cholerę gadasz głupoty.

I o jakich milionach mówisz? Bo jak na razie miliona nie kosztował nawet kombajn (którego zresztą nie sprzedaję). Stać mnie na kolejną inwestycję, pieniądze ulokowałem w maszynach dlatego sprzedaję to co najmniej potrzebne.

Z tej przyczepy ile zejdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v