Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czy na portalach ktos widzial tandem w dobrych pieniadzach, moze byc tylko na tyl z papierami. stan aby narazie wystarczyl. taki z 10t pszenicy zeby mogl zabrac. jest tego pelno az glowa boli. do 15tys. najlepiej podwojna os

Edytowane przez ENDRIUROL
Opublikowano
1 godzinę temu, ENDRIUROL napisał:

czy na portalach ktos widzial tandem w dobrych pieniadzach, moze byc tylko na tyl z papierami. stan aby narazie wystarczyl. taki z 10t pszenicy zeby mogl zabrac. jest tego pelno az glowa boli. do 15tys. najlepiej podwojna os

Ja mam rozrzutnik na tandemie, można przerobić na przyczepę za 10tyś sprzedam.

Opublikowano
2 godziny temu, przekręt napisał:

Twoja nazwa użytkownika nie zachęca do wchodzenia we wspólne interesy....

7 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja mam rozrzutnik na tandemie, można przerobić na przyczepę za 10tyś sprzedam.

Ja za drugie 10tys.zl przerobie chętnie na wywrotkę

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

jak znajdę fote to wrzucę.

PICT0240.JPG

PICT0245.JPG

PICT0237.JPG

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ruski tandem? Jak to się sprawuje i jak z częściami do tego? 

Opublikowano (edytowane)

@stempos1980 mam już ją w obserwowanych-tą z wcześniejszego posta, i jeszcze druga za Łodzią, tyle że tak jak @Rolnik7343 mówi opony w tej do zmiany, a druga bez jednego koła. Wiem, może jestem zbyt wygodny, ale do tej pory udawało mi się w większości przypadków kupić oś z kołami, no i żeby były takie same opony, wolę jak są słabsze opony ale do pary, jak ładne ale każda inna

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, ENDRIUROL napisał:

Nie wiem, czy ci podpasi:

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-tandem-16t-wywrot-3-strony-raty-zamiana-dowoz-probostwo-gorne-2-e30984-nr58358880

Dnia 26.04.2019 o 07:36, solek01 napisał:

Przeczytaj 2x ze zrozumieniem i wtedy pisz.

Pompa jaką wstawiłem z linku jest to chinol, a Omnigena kosztuje drugie tyle:

https://allegro.pl/oferta/skm-100-3-pompa-glebinowa-0-75kw-omnigena-6880909998

SKM 200 ze studni kopanej z 14m po 2 dniach użytkowania nawet 1,5 bar na hydroforze nie mogła nabić. Na szczęście kupiłem przez internet i zaraz oddałem a raczej zamieniłem na sigme śrubową na siłe kosztującą drugie tyle co ta żałosna omnigena i jak na razie wszystko gra. Sigma EVGU 16-8-GU-080 - takie coś.

Edytowane przez jaffa
Opublikowano

Co Wy porównujecie? Pompę głębinową z hydroforową? Pytaliście jakie ma źródło? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v