Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość konteno
Opublikowano
47 minut temu, kopin napisał:

chyba dziwkom bo normalnie to za wiele nie zostaje

one to też mogą "inaczej" płacić za wynajem a nie tylko gotowką :ph34r: więc to nie jest biznes dla żonatych mężczyzn

55 minut temu, kopin napisał:

Ty zostań księdzem i będziesz dostawał 50 tyś w kopercie na raz ...

gdzie tak dobrze płacą? zwróciłoby i to z niezłą nawiązką koszt wzięcia stroju z wypożyczalni ;)

Opublikowano

oo kolega jakiś taki nie życiowy i cały czas by jadł z jednego talerza 😉

a co do dobrej płacy to zapomniałem że trzeba koty lubić i być kumplem prezesa 😉

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

kup mieszkanie i wynajmuj

Taki właśnie jest plan na ten rok

2 godziny temu, kopin napisał:

chyba dziwkom bo normalnie to za wiele nie zostaje

Wystarczy żeby wyjść na zero, nie muszę zarabiać. Po 10-15latach zostanie mieszkanie, za które ktoś ci spłacił kredyt

• Like 2
Gość konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, kopin napisał:

... trzeba koty lubić i być kumplem prezesa 😉

to pierwsze do zrobienia a co do drugiego to za daleko i za mało ha do zaqmplowania sie z yacentym

Opublikowano

Tak z innej beczki : był ktoś z was na agro park lublin 2019? 

Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał:

to pierwsze do zrobienia a co do drugiego to za daleko i za mało ha do zaqmplowania sie z yacentym

kup se system automatycznego prowadzenia ciągnika i już bedziecie kolegami

Gość konteno
Opublikowano (edytowane)

tylną klapą ?

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)

To już następca 1601 a poprzednik 2160. Aparat do siatki już ma z przodu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
59 minut temu, Thomas2135 napisał:

Szkoda, że tyle zdjęć z zewnątrz a mało z bliska. Pasy widać mają dobrze widoczny bieżnik to świadczy o niskim zużyciu. Myślę, że warto obejrzeć. A tak w ogóle to mocno urósł Ci budżet na prasę. 

Ten gość co ja wystawia kiedyś tutaj bywał, na AF, może jeszcze się pojawia-nicku nie pamiętam. Parę lat tu niezły dym był, bo z dwóch 3512 na fendta się przesiadł. No i wcześniej wrzucał zdjęcia gratów na handel

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Szkoda, że tyle zdjęć z zewnątrz a mało z bliska. Pasy widać mają dobrze widoczny bieżnik to świadczy o niskim zużyciu. Myślę, że warto obejrzeć. A tak w ogóle to mocno urósł Ci budżet na prasę. 

W środku też oglądałem i powiem że nie jest zciuchana. 

Dyski są w dobrej kondycji, koła zębate chyba oryginał i też w dobrej kondycji. 

Tylko podbierak a właściwie te blachy jakieś dziwne bo nie są w ocynku. 

Ogólnie prasa jest jak na moje oko warta uwagi a budżet no cóż moja księgowa zadecydowała żeby coś konkretnego kupić to trzeba też wyłożyć 😁

Opublikowano (edytowane)

Najwyżej jej pensję obetniesz i premii nie dostanie😁 

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
6 minut temu, Wiktoria22 napisał:

Warto dać 8000tyś za tą beczkę?

Nigdy w życiu. 5 tys to max za tę zabawkę.

Opublikowano

Krzysiek jak Ci się podobało? Ja byłem tam pierwszy raz i szału nie było. Już lepiej było w Ułężu latem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v