Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Ja kiedyś kupiłem urządzenie spawalnicze tej marki, włączyłem i chodziło, chciałem spróbować czy cokolwiek złapie-same smarki. A teraz najlepsze,drugi raz jak włączyłem to już drutu nie chciała podawać ale włącza się. Chciałem oddać żeby kasę wrócili to się spóźniłem jeden dzień a na gwarancję wysyłać to na własny koszt i to na niemiecki adres więc już nie się odechciało i leży ten badziew gdzieś schowany. 

Dziwne rzeczy piszesz. Ja sam ukośnicę od nich zajeździłem, oddałem na gwarancję, niedługo dostałem nową. Znajomi którzy coś tam brali, też wymieniali lub dostawali zwrot kasy. Oczywiście wszystko załatwiane przez sklep, a nie żadne wysyłki do niemiec.

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-rozrzutnik-obornika-CID757-IDyGdmq.html

Grunt to dobre zdjęcia w ogłoszeniach

Opublikowano

Też dbałem o tourana, ten sam rocznik silnik, sprzęgło i dwumas z przebiegiem 15000km sprzedany  3,5 roku temu za 14000zł.  

Zejdzie 7000 z ceny i ktoś zadzwoni😁

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Steyerek8100 napisał:

Kolega sprzedaje , z autopsji wiem ze dbane o ten pojazd bylo😀.

Co nie zmienia faktu że ma to już 15lat

12 minut temu, Agrest napisał:

Też dbałem o tourana, ten sam rocznik silnik, sprzęgło i dwumas z przebiegiem 15000km sprzedany  3,5 roku temu za 14000zł.  

Zejdzie 7000 z ceny i ktoś zadzwoni😁

7 może nie, ale 4-5tys.zl na pewno

Ostatnio gdybalem nad takim, i za tyle można już patrzeć na rocznik 2007-2008 z bogatym wyposażeniem

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Cena w ogłoszeniu około 12000zł, ale realnie za 10000 pewnie do wzięcia jak od prywatnej osoby. W komisie nie ubije dużo.

Ale ogólnie to zarąbisty jest ten silnik jeszcze bez ekoszajsu.

Opublikowano (edytowane)

Ja za benzyniakami patrzyłem, ale to o tym wiesz bo pisaliśmy. A co do czego temat raczej umarł sam z siebie, doszliśmy z żoną do wniosku że póki jest czym jeździć to nie ma co zmieniać, a ewentualne oszczędności gdzie indziej trzeba ulokować

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Podam numer konta na którym lokować możesz oszczędności?😉

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

To jest paranoja z tymi cenami. Za tą kasę to już łady ciągnik w 4x4 będzie

No to ma i MTZ-ta

Gość konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

Dziwne rzeczy piszesz. Ja sam ukośnicę od nich zajeździłem, oddałem na gwarancję, niedługo dostałem nową. Znajomi którzy coś tam brali, też wymieniali lub dostawali zwrot kasy. Oczywiście wszystko załatwiane przez sklep, a nie żadne wysyłki do niemiec.

...

dla @Belaruss820 chodzi zapewne o taką mała badziewną spawarkę migomat 80A na drut rdzeniowy , może cienką blacharke samochodow tym by pokleiło , bo nic grubszego przez cykl pracy i prad max sie nie pospawa dobrze i dłużej 

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi😀 czytałem jak wygląda gwarancja to podany tylko nr telefonu i adres niemiecki,nic polskiego. A w warunkach gwarancji napisane że wysyłać na podany adres w karcie gwarancyjnej. W sklepie niczego bym nie załatwił bo minął czas 7 dni od kupna i mają to w d...e 

Opublikowano
13 godzin temu, konteno napisał:

@Thomas2135 albo janusze byzznessu albo sie zawiedli jakością urządzenia i jego pracy 

Sprzęt dostępny od sobotniego ranka w Lidlu za 599 ZyŁy , po obiedzie wystawiony na portalu ogłoszeniowym ( z powodu zawodu ) w cenie zakupu + 241 do 301 zł jako straty moralne .

Gość konteno
Opublikowano

to i w poniedziałek z rana tych ustroistw pewnie nawet nie zauważę już na pólkach sklepowych

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Podam numer konta na którym lokować możesz oszczędności?😉

Lokata mi nic nie da, nie przy stanie środków jakie posiadam. Trzeba będzie się wspomóc chyba kredytem i zainwestowac w coś co w ciągu lat przyniesie jakaś korzyść

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Lokata mi nic nie da, nie przy stanie środków jakie posiadam. Trzeba będzie się wspomóc chyba kredytem i zainwestowac w coś co w ciągu lat przyniesie jakaś korzyść

kup mieszkanie i wynajmuj

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v