Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
36 minut temu, stempos1980 napisał:

Jak niema kwitów to i umowa kupna niepotrzebna ale lepiej jak jest ta papierologia

Umowa na gębę : D

a potem placz ze ciagnik kradziony lub Bóg wie...

• Like 1
Opublikowano

Gdzie teraz jeszcze sześćdziesiątki kradną??? Chyba na każdej wsi jest minimum kilka ciągników które są droższe, lepsze, szybsze w zbycie. Kraść c360 to chyba trzeba być zdesperowanym albo kleptomanem-byle co byle kraść

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

To będą d35/d44??? No to nieźle ceni, ostatnio gdybalem gdyby kupić właśnie taką, zrobić ją podobnie do tych ze zdjecia, i zastanawiałem się czy ktoś wyłoży za to 8-10tys.zl

Po obrotnicy widać że to któraś z tych dwóch modeli czyli szału nima

• Thanks 1
Opublikowano
42 minuty temu, bratrolnika napisał:

Gdzie teraz jeszcze sześćdziesiątki kradną??? Chyba na każdej wsi jest minimum kilka ciągników które są droższe, lepsze, szybsze w zbycie. Kraść c360 to chyba trzeba być zdesperowanym albo kleptomanem-byle co byle kraść

Ale ciapki to kradną. Niedaleko moich rodziców 2 tygodnie temu ładnego ciapka sobie wzięli bez pytania

Opublikowano

Bo ciapek pójdzie do sadu, do Ślęzy go przyspawaja i tam dokona żywota, a c360 to taka do niczego

A co do przyczep, wszyscy ślepi jesteśmy, w opisie wyraźnie napisane że przerobione z drewnianek, czyli d35/44 sto procent

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Oglądałem filmy a może Korbanek robi mu koło pióra bo w niektórych filmach nie oszczędzał go i jego serwisu. Brat jak jest trochę to i mka da radę ale jak jest sporo to co 2-3 lata remont. Pamiętam kiedyś znajomy miał 14 ha sądu i to ciapkiem ganiał z dużym koszem to pewnego razu korba wyleciała przez miskę na ziemie

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie posta
Opublikowano

No właśnie też myślę że za dużo pewno powiedział. Już samo to że pokazał jak posprawdzac ciśnienia na Vario i ile powinno być przyspieszenie to handlarzy i serwisantów wkurwiło. A jeszcze ostatnio pokazał że w fabryce łożyska igiełkowe go nie założyli na przekładni planetarnej. No i plus mówienie prawdy o serwisie korbanka. Oby go nie gnoili za to.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Bo ciapek pójdzie do sadu, do Ślęzy go przyspawaja i tam dokona żywota, a c360 to taka do niczego

A co do przyczep, wszyscy ślepi jesteśmy, w opisie wyraźnie napisane że przerobione z drewnianek, czyli d35/44 sto procent

60 spawają do wozów paszowych😉

Opublikowano
14 minut temu, Shogun napisał:

No właśnie też myślę że za dużo pewno powiedział. Już samo to że pokazał jak posprawdzac ciśnienia na Vario i ile powinno być przyspieszenie to handlarzy i serwisantów wkurwiło. A jeszcze ostatnio pokazał że w fabryce łożyska igiełkowe go nie założyli na przekładni planetarnej. No i plus mówienie prawdy o serwisie korbanka. Oby go nie gnoili za to.

Czas pokaże co będzie z Kamilem. Korbanek to jeszcze jeszcze ale chyba gorsza będzie ta zgraja pseudo handlarzy mechaników

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

A co chciałeś tym ciąć?

pare pierdół typu profile zamknięte i dwuteowniki ze ścianką do 10mm , może by i dużym diaxami to ogarnął ale troche by sie naszarpał i tarcz by troche poszło nie wpominając o możliwym zajechaniu starych bułgarów bo jednak ciełoby się z ręki a nie w stojaku

no i może jakby to szło to i dziury pod śruby w elementach roboczych pługów itp 

59 minut temu, bratrolnika napisał:

... a c360 to taka do niczego...

uciąg i moc lepsze od 330 a cena niższa , do lasu,wozu paszowego , owijarki , ścinacza zielonek albo rębaka często nic lepszego nie trzeba zamraża sie możliwie najmniej na potrzeby tych robót 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v