Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.agrofoto.pl /produkcja-roslinna/ochrona-roslin/fungicydy-ktore-trzeba-zastapic-innymi-preparatami,83443.html-niedługo niebędzie czym w pole wjechać

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie posta
Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.01.2019 o 10:23, karolr2 napisał:

A ty masz coś w tym stylu teraz do sprzedania. Można z wami pojechać za granicę i tam sobie coś wybrać

Narazie nic z takich większych sprzętów.

Przyjedzie w lutym

Case Cs 105 pro 

John Deere 6220 

MC Cormick mc 115

i New Holland t6010 

Edytowane przez ernestproxima90
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Tylko pytanie jakie tereny są , czy równo , czy góry ? .

Raczej równo jedna działka jest z górką większą ziemie klasy 3 4 5 z przewagą 4

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Co sądzicie o przykrywaniu słomy plandekami z banerów reklamowych?gramatura 510g/m2. Myślałem nad czymś takim i sporo taniej wyjdzie niż fliz ale zastanawia mnie czy nie będzie się słoma parzyć pod taką kołderką 😀może ktoś używa i może się podzielić opinią? 

ja już przykrywam z 12-14 lat pierwszą plandekę miałem 680 g/m2 i jeszcze jest w jakim takim stanie ,teraz mam jeszcze 2 gdzieś 610 czy 630g/m2,fakt że trzeba szukać bo są takie jak by bardziej gumowe i takie bardziej plastikowe jeśli chodzi o sztywność,ale ja nie narzekam.Kilku znajomych w okolicy też ma tym słomę przykrywaną.Nie widzę też jakiegoś zaparzania itd bo jednak wszędzie między rolkami  są szpary wentylacyjne.

Opublikowano (edytowane)

150 bel. chyba jednak zdecyduję sie na fliz bo podczas zbioru jak pójdzie deszczyk to wilgoć jakaś bedzie w beli i pod flizem wyparuje a pod banerem to raczej bedzie sie to "kisić"

Edytowane przez Belaruss820
Opublikowano
5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Co sądzicie o przykrywaniu słomy plandekami z banerów reklamowych?gramatura 510g/m2. Myślałem nad czymś takim i sporo taniej wyjdzie niż fliz ale zastanawia mnie czy nie będzie się słoma parzyć pod taką kołderką 😀może ktoś używa i może się podzielić opinią? 

stosuje takie plandeki i pierwsza zasada jest taka że mając stóg musisz mieć boki odkryte żeby był przewiew, ja w tym roku będę eksperymentował z układaniem na szklankę ale to się zobaczy w następną zimę jak działa bo aktualnie mam na warstwy 4 3 2 i  a miejsca mało a tak to bym 12 zmieścił i ciekawi mnie jak to wyjdzie

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, debrzyna napisał:

Niczym sie dowiesz to go juz nie będzie 😉

A niech się sprzedaje, mi do niczego nie potrzebny

7 minut temu, slawek74 napisał:

Jakby było zdjęcie żony to może i bym zadzwonił

Ale tak patrzę drugi raz, a tam na zdjęciu logo sprzedajemy.pl, no i na zdjęciu 3p, więc bardzo prawdopodobne że zdjęcie tylko poglądowe, a do sprzedania ruina bez kabiny

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

przecie to 3p

przecie to 3p

przecie to 3p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v