Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu tak sądzisz? Akurat mnie ta oferta zainteresowała tylko już dawno sprzedana

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Agrest napisał:

W tych pieniądzach to jakiś stary deutz, David Brown, ford, Internationale

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-deutz-fahr-6006-ursus-zetor-new-holland-case-CID757-IDxDDQc.html

Na 15 ha i 13 tys? Nie pchałbym się w stare "egzotyczne" zabytki, części ciężko znaleźć, a jak znajdziesz to tanie nie będą, więc w ostateczności zrobisz z niego kwietnik a dalej będziesz C 330 obrabiał. W tej cenie niestety tylko C 360, ewentualnie jakiś wymęczony MTZ

Edytowane przez MF675ursus
  • Like 3
Opublikowano

/www.olx.pl/oferta/szezlong-lezanka-CID628-IDyeni3.html#3669a72d6d  @Agrest jak szukasz komfortu to chyba Ci się spodoba:D

Opublikowano (edytowane)

Ostatni wyrób fabryki to 1988, potem jeszcze 3p i składaki "z garażu" rejestrowane jako nowe. ewentualnie jakieś z eksportu, co nie poszły

nie zmienia to faktu, że konstrukcja i założenia techniczne pochodza z końca lat 60-tych

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

W tych pieniądzach to jakiś stary deutz, David Brown, ford, Internationale

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-deutz-fahr-6006-ursus-zetor-new-holland-case-CID757-IDxDDQc.html

W domu mamy takiego Deutza jakies 7 lat... kupiony za 10500zl do tej pory wymienione wtryski… stan mtg nieznazy. Powoli szykuje sie remoncik bo z odmy bucha… wg. mechanika czesci ogolnodostepne , generalka silnika ok 5tys zl. Ciagnik bije na glowe c-360.

7 godzin temu, KlimekPL napisał:

A powiedzcie, czy można kupić coś sensownego w budżecie do max 13tys

Ja to bym Ci polecil Jumza w tej cenie ale musisz sie liczyc z tym,ze bierzesz go na dozywocie. 

Opublikowano

jumz lepszy od 60tki na pewno bedzie, mocniejszy i tanszy i tak nie wyje "yyy yyy yyyy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v