Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Napisałem do nich. Macie odpowiedź, może komuś chce się dalej bawić? 

Hello,

We are glad that you are interested in our  1990 CASE 956 XL TURBO 110 KM .
Our company have the headquarter in Denmark and we provide used contruction and agricultural machinery.

The tractor looks exactly like in the pictures, the engine, hydraulics and transmission are in perfect condition.
We offer 6 month international warranty! And 5 days of testing before purchase.

Last Price: 2,800 EURO

For more information about our stock and details about "HOW TO BUY" please visit our web-site: Apcoa-park-dk.com

Please send your request by email. Don't be worry about delivery across the Europe, because we have excellent rates.

We are pleased to do business with you.

Best regards,

-- 

-- 
Dipl.-Ing. Markus Brugger
APCOA Park A/Z 
CVR/VAT Nr : 35845666
7100 Vejle
Denmark

Jeszcze proszę punkt z ich zakładki odnosnie zakupow

You will make the payment (you have to send the payment confirmation by email or fax) and we will start the delivery. The equipment will arrive in 3 - 4 working days after the payment is confirmed. 

Tak jakby ktoś kiedyś jeszcze miał wątpliwości, co to za dziwne ogłoszenia  :)

Ciekawe co na to mój znajomy który mieszka w Vejle??????

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Baks00 napisał:

Ciekawe co na to mój znajomy który mieszka w Vejle??????

To niech się przejdzie pod podany adres :) Google Street pokazał mi jakieś osiedle, no ale nie mam pewności, że to dokładnie ta lokalizacja. 

A swoją drogą teraz czytam jeszcze raz co odpisali, to tak się zastanawiam, że "last price"  może sugerować jeszcze, że to nie jest cena ostateczna, tylko coś jak na aukcji. Potem pewnie wiadomości o ostatecznej cenie, która zapewne będzie normalna i wpłacić Pan zaliczkę. No albo prostszy wal. Zresztą nieważne. 

@up

Dzień dobry, my tu że szwagrem po ciągnik z aukcji przyjechali 

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

Jest coś takiego jak apcoa parking. Nawet w PL  i w Danii też,  nawet pod 7100 Vejle :) ciekawe czy liczą, że ktoś ich skojarzy z tą firmą? 

A tu kuźwa niespodzianka, siedzi sobie biedny Markus i się zastanawia czemu nikt od niego nie chce ciągnika kupić, w takim dobrym stanę i tanio. Co nie tak z tymi Polakami :)

Edytowane przez daron64
Opublikowano

black_shadow napisał:

napisałem do niego na sprzedajemy i po chwili dzwonili do mnie z Ukrainy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v