Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, kopin napisał:

to faktycznie mały ten owies mieliście;-)

chyba taki że jak wróble chciały podziobać  to klękać musiały 😉

To dlatego że u nas ludzie więksi , to narzędzia dostosowane . 😜

Opublikowano (edytowane)

Sporo zależy od kapelusza i butów ...

To że u was do komunii po 30-tce , to nie znaczy że jeszcze urosną .😜

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
13 minut temu, kopin napisał:

nie rób sobie wstydu,największy we wsi jesteś a masz 170.;-)

u nas tyle dziaciaki mają jak do Komunii idą ;-))))

Gdzie takie koturny sprzedają i co za rodzice dzieciaki takim obuwiem katują?😁

Opublikowano

chociaż jest w okolicy miasteczko słynace z meblarki,i tam niestety większość to po 160,krótkie nóżki i do tego trochę pękaci,jak by po jednym ojcu,cała nadzieja że Ukraińców tam teraz sporo przyjechało do pracy i DZIEWKI BRZUCHACĄ 😉

Opublikowano (edytowane)

Pewnie po I Sekretarzu partii. Taki ojciec całego lokalnego społeczeństwa

Edytowane przez Agrest
Gość łorawiok
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Ciekawe ile tam statystycznie palców na osobę przypada, tam gdzie te meble robią. Do mnie z Radomska kuchnie przywieźli montować to we dwóch mieli w sumie 15 palców u rąk😂

A u mnie na tartaku , nie ma już komu ręki podać .

Opublikowano
49 minut temu, kopin napisał:

no tak ,więksi-od wróbli

to akurat nie takie dziwne,a co do tego gdzie są więksi to popatrz  im bardziej na wschód tym mniejsi,zobacz zespół ENEJ 😉

Knypki eneje 

Opublikowano

To już nie są takie zakłady gdzie paluchy lecą co godzinę ,np takie G3 jeden za zakładów ma 22ha pod dachem jednego budynku,tam TIR jest już wewnątrz a dopiero tam jest portiernia i szlabany,kosmos

Opublikowano

Raczej nie tam gdzie myślisz......CO NA WYSTAWIE TO I W SKLEPIE;)

1 godzinę temu, mf362 napisał:

@soltys48 zawsze sie zachwycal ze temp po całym dniu w palnik nie wchodzi na czerwone , gdzies widocznie przegrzal sie albo poprostu zużycie materialu...duzo godzin pewno , choc wizualnie calkiem calkiem ;)

Twiedzi ze 136 koni ale cos mi sie w to nie chce wierzyć ... 

deutza przegrzać to już naprawdę trzeba talenta, pewnie oleju brakowało....

136 to niema raczej, tam siedziały silniki wolnossące 6FL912

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A no tak ... Pałąk jest , na drugim zdjęciu widać . U nas tylko pałąk bywał , a do małego owsu dodawało się płachtę .

Tylko kosy brakuje i do żniwa jak znalazł .

a ja myślałem że owsa

• Haha 1
Opublikowano

Się zastanawiałem jak się pisze , ale mam dziś problemy w połączeniu z mózgiem .

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Się zastanawiałem jak się pisze , ale mam dziś problemy w połączeniu z mózgiem .

musisz zdiagnozować to połączenie,to jest ten najważniejszy nerw oko -tyłek ,najpierw ukłuj się szpilą w dupe,powinienes sie popłakać ,a potem ukłuj się w oko-powinieneś sie zes.....

• Haha 5
Opublikowano

Oooo , widzę że spore doświadczenie posiadasz . Tak to u Ciebie działało ? To jak tak to zaczekam aż prąd mi się włączy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v