Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

1 godzinę temu, stuart napisał:

Właśnie ja kilka dni temu i zgubiłem klucz żabkę. Położyłem na półce od akumulatorów w mtz i nie zamknąłem okna.  Na wyboju usłyszałem jakiś metaliczny dźwięk myślałem że to zaczep uderza o bolec. `Potem na polu go potrzebowałem to nie mogłem znaleźć pewnie w domu zostawiłem a w domu sobie przypomniałem. k**wa jaki kac moralny. Nocy nie spałem, a taki fajny był ! 

teraz wykrywacz metalu i heya w pole szukać , ja się raz tak przeszedłem to znalezionych 5 bolców 20 zabezpieczeń różnego rodzaju , młotek i różnego rodzaju złom jakiejś 10 kg i to wszystko na 2 ha łąki 

Opublikowano
16 godzin temu, igor10246 napisał:

teraz wykrywacz metalu i heya w pole szukać , ja się raz tak przeszedłem to znalezionych 5 bolców 20 zabezpieczeń różnego rodzaju , młotek i różnego rodzaju złom jakiejś 10 kg i to wszystko na 2 ha łąki 

Ja przeszedłem z wykrywaczem 4 hektary szukając zabezpieczenia (sworznia) belki w scierniskowym agromaszu. Nie znalazłem. Zadzwoniłem do agromasza to wysłali mi za friko dwa:)

Opublikowano

Jak widzę takie ogłoszenia z wyszczególnionym wyposażeniem to przypominają mi się ogłoszenia z początku lat 90-tych - sprzedam malucha, kołpaki, prawe lusterko, podgrzewana tylna szyba , alternator.... A kto sprzedawał np audi to wyszczególniał klimatronik, 4x el szyby itd :) tylko że maluch kosztował 4 tys a audi 40 a tu ursusy czy zetory w cenie fendta 

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, zetorki12 napisał:

Taaaa , a o przywłaszczeniu słyszałeś ? :ph34r:

Nieduzo ale jest kilka przypadkow  w roku odpiecia naczepy w czasie jazdy  tamten co odjechał daleko był pijany 

Opublikowano

Żeby to tylko miastowym . Coraz częściej przeszkadza tubylcom , tylko nie zajmującym się rolnictwem .

Opublikowano

Niestety to jest tylko polska. Dziś sąsiad woził gnojowice a trawę po drugim pokosie i wjeje akurat w moją stronę to teściowej zaczęło przeszkadzać a ja jej muwie że to wiejska perfuma i tak musi być :D 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v