Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:
2 godziny temu, hardkor113 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-case-international-ih-856-xl-okazja-CID757-IDmUB98.html#ec0e18d99a

Zastanawia mnie czego on tyle czasu stoi.LUdzie kupują zetory z napędem za 50 tyś i wiecej a taki tyle czasu stoi

Mój ojciec w tamtym roku jeździł roku do tego handlarza oglądać innego Case, i o ile na olx to jeszcze jakoś wygląda, to na żywo obraz nędzy i rozpaczy. Ten oglądany Case jeszcze niedawno też wisiał na olx.

Opublikowano

Jakby ktos chcial moj ferdek 390 jest na sprzedanie, foto w galeri, sporo zrobione ostatnio (pompa wtryskowa, wtryski, głowica, nowe kompletne sprzęgło LUk - w sumie prawie 5 tys zł) cena 49 tys.

Opublikowano
3 minuty temu, stuart napisał:

Już ci mówię. Pamiętaj każda praca na zachodzie gdzie chodzi o jajka to chodzi o pracę w agencji towarzyskiej. :)

Haha dobre:D ,ale taka robota to sama przyjemność

Opublikowano

Ostatnio koleżanka chciała z matką jechać do Niemiec i jej matka zadzwoniła pod numer w ogłoszeniu o pracę przy sortowaniu jaj to po minucie rozmowy rozłączyła się i wystraszona: "Do burdelu się dodzwoniłam". :613_telephone_receiver::775_heart_exclamation::tw_astonished:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Gospodar55 napisał:

Haha dobre:D ,ale taka robota to sama przyjemność

Jak byś musiał dosiadać starą śmierdzącą niemrę to nie wiem czy byś odnalazł w tym przyjemność...no chyba,że masz trochę egzotyczne preferencje xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v