Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 13.05.2018 o 12:23, igor10246 napisał:

ceny na tym agrogrosik są wybitnie podejrzane albo nastąpił przełom i przepchanie rynku https://www.agrogrosik.pl/maszyny-rolnicze/ciagniki-fiatfiatagri/6156/fiat-100-900

Ogłoszenie podejrzane bo w tytule jest 100-90 a na zdjęciach 115-90. Cena też podejrzanie bardzo niska jak za ciągnik FiatAgri z serii 90. One na zachodzie kosztują już bardzo drogo więc jeśli w Polsce ktoś sprzedaje za 18 tyś to za ile by to musiał kupić...raczej nie realne no chyba,że kupiony z poważną usterką i zrobiony na szybko.

Dnia 13.05.2018 o 21:46, Baks00 napisał:

Jeśli z tym będzie chodzić 330 jak pisze ogłoszeniodawca plus jeszcze z tyłu przecież przyczepa ze skoszoną zielonką to ja jestem ksiądz xD

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

tylko musisz sobie pindola obciąć razem z jajami bo tam jest wyraźnie napisane "praca dla kobiet"

i już dwa jajka będzie miał zebrane:D

• Haha 2
Opublikowano

To połóż się w cieniu i odpoczywaj

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Nie ważne jak wygląda tylko kim się czuje. :D @soltys48 to u Ciebie ta firma.

Nie to jest jakiś naganiacz ma ogłoszenia w całej pl

Wg mnie żaden miód

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, pawlus224 napisał:

Nie ma ktos z was na zbyciu dobrego mechanicznie ciagnika 60-80km do 35tys ?

Ja mam ursusa 1214 do sprzedania jak chcesz, tylko to już 6 garów

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
19 godzin temu, extrabyk napisał:

Jeśli z tym będzie chodzić 330 jak pisze ogłoszeniodawca plus jeszcze z tyłu przecież przyczepa ze skoszoną zielonką to ja jestem ksiądz xD

Taki zestaw super......przed 330 jeszcze zapomniał dodac coś większego.....Chodzi mi bardziej o samą maszynę dramat z cześciami rzekomo...

6 godzin temu, pawel885 napisał:

U niemca wystarczy znać kilka zdań typu f*ck off mother f*cker i się dogadają

Ale jak znasz ciut więcej słów  jest ,,lżej i lepiej finansowo'',.......;)

Opublikowano (edytowane)

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Nie szukam,  ale ile cenisz? 

35 do negocjacji, ale od razu nie ukrywam że żółw/zając jest do roboty, prwadopodobnie mikropompka do wymiany. A sprzedaje bo za duży jednak do mojego gospodarstwa

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
34 minuty temu, hardkor113 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-case-international-ih-856-xl-okazja-CID757-IDmUB98.html#ec0e18d99a

Zastanawia mnie czego on tyle czasu stoi.LUdzie kupują zetory z napędem za 50 tyś i wiecej a taki tyle czasu stoi

Kiedyś byłem napalony na te serię. Kilka obdzwonilem - stan bdb-robiliśmy silnik /stan bdb - wyskakuje 3bieg / stan bdb-robił w lesie / stan bdb - czym zalany? Nie wiem,  jakims  agrolem.. chyba.

Itd itp :)

21 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

35 do negocjacji, ale od razu nie ukrywam że żółw/zając jest do roboty, prwadopodobnie mikropompka do wymiany. A sprzedaje bo za duży jednak do mojego gospodarstwa

Dużo i niedużo.  Daj znać za ile się sprzeda :)

Ja w sumie trochę żałuję że wziąłem 4 a nie 6. Choć ten bardzie j uniwersalny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v