Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7 tyś zł. Dwumasa Valeo z przebiegiem 20 tyś km, rozrząd też kompletny wymieniony, nie dawno tarcze i klocki, półoś, hak imioły założony w 2016 (chyba z 5 razy miał przyczepkę podczepioną), drążki powymieniane plus zrobiona zbieżność, dołożone światła do jazdy dziennej i czujniki parkowania, z 5 tyś km temu wymieniona skrzynia biegów na model AUY czyli najlepszą bo stara zaczęła wyć. Auto bez rdzy malowane prawe drzwi przednie od listwy w dół (uderzył mi kawałek asfaltu) i zakurzony przedni zderzak bo był obtarty - mam gdzieś foty z DE. Sorry że się tak rozpisalem ale walnięty jestem na punkcie aut.

Opublikowano (edytowane)

2t na haku (nie wszystkie tyle mają bo diagnosci źle wpisują a potem wydział te bzdury wpisuje do dowodu a homologacja auta na tyle właśnie opiewa), klasyczny VW 1.9TDI 115KM i kolega wspominał że można go podkręcić do 150KM

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Jak kogoś stać niech kupuje z kwasówki :D

Ten ma chyba już 6 lat i zero rdzy. Tylko że to kosztuje  kilka Strumyków:/.

McCormick i Motyl

Opublikowano
22 godziny temu, Luke16 napisał:
16 minut temu, Agrest napisał:

Jak myślicie - padlina czy  da się pracować? Cena ok, więc stan pewnie do bani

https://www.olx.pl/oferta/case-ih-mx-120-CID757-IDs6xjh.html#e9e5177e51

Ktoś kumaty podjąłby się oceny na miejscu za opłatą i ile taka usługa by kosztowała?

Cena faktycznie atrakcyjna, Wielki minus to skrzynia bo te półbiegi działają podobnie jak biegi, ze sprzęgłem, w dodatku 2 wajchą. Dziwne że skrzynia 50km/h  mx  które oglądałem z Francji miały 30.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ktoś kumaty podjąłby się oceny na miejscu za opłatą i ile taka usługa by kosztowała?

Cały wymalowany i siedzenie nie oryginalne. Gumy też słabe. No i ta cena...8000 Mh to on ma na jednej osi. Kupiłem teraz mx 150 to chyba z 6 oglądałem zanim wybrałem. Pół Polski zjezdzilem

Opublikowano
1 godzinę temu, Taurus83 napisał:

Cały wymalowany i siedzenie nie oryginalne. Gumy też słabe. No i ta cena...8000 Mh to on ma na jednej osi. Kupiłem teraz mx 150 to chyba z 6 oglądałem zanim wybrałem. Pół Polski zjezdzilem

a po czym poznajesz że cały wymalowany?

Opublikowano (edytowane)

Wujas będzie sprzedawał pewnego MX150. Kupił go z 7 może 8 lat temu z uszkodzoną skrzynią wtedy miał 8 czy 8,5tys mth. Robił może 100 mth na rok (ma 35 czy 6 ha). Będzie sprzedawał jak naprawi Pume 150 którą też kupił z uszkodzoną skrzynią. MX jak i Puma naprawianie bez oszczędzania na częściach. Pewnie mało nie będzie chciał ale ciągnik na prawdę ładny i zadbany

Edytowane przez alvaroalvaro78
Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Ten sprzedajacy jest niedaleko mnie i z tego co wiem to on nie ma w zwyczaju malować ciągników.jakieś drobne naprawy oczywiście tak.ostatnio miał jd 6220 to rano go wystawił a popołudniu już wyjechał na lawecie gdzieś do małopolski.to nie jest w Radomiu

Opublikowano

Ogólnie to ten case przypomina mi jakiegoś z ogłoszenia - jakby tylko zmienił miejsce pobytu.

A z której strony Radomia to jest  - jak miejscowość? Chyba nie Karszówka?

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Ogólnie to ten case przypomina mi jakiegoś z ogłoszenia - jakby tylko zmienił miejsce pobytu.

A z której strony Radomia to jest  - jak miejscowość? Chyba nie Karszówka?

Agrest to jest po drodze z Radomia na Tomaszów Mazowiecki. miejscowość Natalin przed Zkrzewem.

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

To masz radom, więc  sam podjedź i zobacz z kiedy są opony, datę produkcji. Ogólnie popatrz co i jak, pojeździj. Jak podpasuje wtedy kogoś szukaj do pomocy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v