Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega zapomniał mi dać znać że jest jeszcze jedna Renault 75.12. Fajna alternatywa w dobrych pieniądzach za Zetory. Cena 25500zl

f79d933473f83a22med.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Tak się śmiejecie bo zazdrość Was zżera, że go nie macie i nie stać Was. A wiadomo - jak się nie ma miedzi to się na d.pie siedzi:P i marudzi.

Lepiej powiedzieć że jest bee niż przyznać się  - nie stać mnie:D

NIE STAĆ MNIE a choć by było stać to też bym nie kupił:ph34r:

Opublikowano

Nie chce mi się nawet podawać linków co można kupić za 60 tyś i to 90 KM i więcej. 

Do kukurydzy to najlepiej szukać siewnika pneumatycznego. Nasiona są różnej wielkości i drobniejsze będą gęściej wysiane.

Opublikowano

Akurat w tym wypadku kolega Wincenty ma rację, jak ktoś będzie chciał kupić ciągnik 50-60KM bo mu taki potrzebny to nie będzie patrzył na takie po 90-100KM, co mu po takim traktorze , zapnie do niego UG3 albo rozrzutnik jednoosiowy? Za 50-60tys.zl można kupić ciągniki w zakresie mocy od 30 do 160KM, i to że dla niejednego  z nas małe 50KM będzie bezużyteczne, wcale nie oznacza że drugiemu taki ciągnik nie będzie potrzebny najbardziej

Opublikowano

A co w tym niesprawiedliwego ?

Miał okazję to wziął . Niepotrzebny , to sprzedaje .

Opublikowano

Widocznie słabo się wyraziłem. Jak sami wiecie za te pieniądze można kupić cokolwiek innego 50-60 KM czy nawet i wspomniane 90. Z resztą nie ma czego roztrząsać.

Opublikowano
Opublikowano

No tak tylko zaujważ że np mój znajomy napisał teraz na PROW maszyny pierwszy raz i mu wniosek ot tak odrzucili ze wzgledu że brakło kasy itp a ma ponad 30 ha, dwie 360 i same chyba z 70km do obory z turem, kupuje ziemię za swoje, troche na kredyt, podbudował oboorę za swoje i mówił że on naprawdę potrzebuje takiego ciagnika do prawie wszystkiego no i maszyny też m odrzucili, o te cwaniacki z ,,wiejskiej,, gospodarstwa mi chodzi.... Sam nic nie wżiłaem na PROW itp bo mam mało ziemi  mam dzierżawy które mi sie nie licza i wszystkko kupuje za swoje, ciągnik kupiłem za 100% jego kwoty bez zwortu i o to mi chodzi....

• Confused 1
Opublikowano

Na prow najlepiej było składać jeszcze w latach 2007-13 wtedy nie było problemu żeby kogoś definitywnie odrzucili. No cóż my złożyliśmy w 2013 to już była końcówka i wyszło jak wyszło ciągnik i maszyny wpisane w wniosek zakupione zostały za swoje. Można było składać w roku 2011 ale nie było to możliwe z pewnych powodów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v