Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/renault-1181-4s-CID757-IDo884i.html#b940c35053

Co o niej sądzicie i ile ewnetualnie warto stargować? Warto się w taką renówkę bawić? 

sąsiad ma podobną(taka tylko starsza bo "czerwona"). Z silnikiem nie ma najmniejszych problemów, mało pali. Niestety gorzej ze skrzynią. Wiem, że coś tam naprawiał i miał problem z częściami i jeździł po nie przez pół Polski. Jeszcze z hydrauliką miał jakąś przygode, ale teraz jest ok. Czepia jej 3m zestaw do siewu, brona wahadłowa Amazone + siewnik Nodet i bez składania daje rade

Opublikowano

565 miałem ale był na chwilę bo kolega mi go wstawił by pompę hydrauliki naprawić. Jak przywiózł 675 tamtego zabrał i ponad rok go mam i nie zamierzam zmieniać.
Brakuje mi jednego ciągnika właśnie. Renata daje radę ale co 3 ciągniki to 3.

Rafał właśnie obawiam się o dostępność niestety części do MFa się dostanie a do takiej babci może być ciężko.

Opublikowano

Luke16 Pawel5885 ma chyba coś z tych starszych renówek. Jego zapytaj.

Opublikowano

Całkiem niedaleko mnie. Sąsiednia gmina, o ile nie drugiej takiej wioski.

Opublikowano (edytowane)

Poprostu chwali się co ma.
Coś dla małych obszarników :)

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Widze ze orientujecie sie gdzie mozna kupic dobre maszyny to zarejestrowalem sie i przychodze po porade. Chcemy kupic kombajn, wczesniej mielismy bizona ale wiecej go naprawialismy niz kosilismy. Poszedl na handel i teraz szukamy claasa mercatora. Widzielismy kilka u handlarzy i to jest dramat. Same zlomy a ceny z kosmosu. Gdzie w okolicach Opolskiego tak do 200 km mogę kupic ladny kombajn? Nie chcemy znowu siedziec pod kombajnem przez pol sezonu

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-massey-ferguson-699-CID757-IDmxSn4.html#605c130bde
Nie opłaca się jechać, żeby obejrzeć ciągnik. Kabina ma dziury, że pięść się mieści. Sprzęgło nie działa, pompa też, opon wcale niema.
Cena też za duża na taki stan jedyny plus że silnik w miarę chodzi. A skrzyni nie można było sprawdzić.
Z ceny nie chciał spuścić a jak się powiedziało że za 18 tyś to z obrażeniem że za tyle to można kupić 360... 

Opublikowano

Widze ze orientujecie sie gdzie mozna kupic dobre maszyny to zarejestrowalem sie i przychodze po porade. Chcemy kupic kombajn, wczesniej mielismy bizona ale wiecej go naprawialismy niz kosilismy. Poszedl na handel i teraz szukamy claasa mercatora. Widzielismy kilka u handlarzy i to jest dramat. Same zlomy a ceny z kosmosu. Gdzie w okolicach Opolskiego tak do 200 km mogę kupic ladny kombajn? Nie chcemy znowu siedziec pod kombajnem przez pol sezonu

Nie spiesz sie przegladaj nabirzaco ogliszenia olx sprzedajemy anonse i wkoncu cos znajdziesz. Ja tak szukalem ponad rok i kupilem dopiero przed tymi zniwami i nie nazekam
Opublikowano

stuart a Ty mi nalejesz do baku?? Sprzedawałem nie jedną rzecz i zawsze starałem się szczerze o wszystkim powiedzieć. Brachol pewnie nie zauważył że wcześniej już tego mfa dodałem. Ale jeżeli pytałem się czy ja czy brat jaki jest stan ciągnika żeby nie jechać na próżno (tym bardziej że mam małe dziecko w domu) to chyba wypadało by powiedzieć że nie tylko pompa hydrauliczna jest padnięta i kosmetyka do zrobienia lecz że pedał sprzęgła wpadł, kabina i błotniki całe do wyspawania, silnik pali z drugiego akumulatora, elektryka prawie nie istnieje podobnie jak opony... Jechaliśmy ze słowami które usłyszeliśmy przez telefon czyli pompa i kosmetyka... No miny nam zrzedły kiedy go zobaczyliśmy... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v