Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie odmalowany! i nie którzy takich szukają żeby sąsiadów po oczach piekło hehe. a tak poważnie opony ok 40%, tuz przedni ok, wyjścia na przód ok, brak wom minus, mała moc minus ,brak pneumatyki minus, aha no i ani słowa o prędkości skrzyni. cena o 13-15 tys za wysoko. jak kupowałem case to dorzuciłem 1tyś i handlarz mi odmałował i oryginalne naklejki ponaklejał i przynajmniej widziałem czy się pocił i płakał

Opublikowano

Cło było jest i bedzie od wartosci chodz z tym czy bedzie to sie nie bede rozpedzał bo w koncu to polska wszystko jest mozliwe

Tak, cło w Polsce przy exporcie na Ugandę znaczy się Ukrainę.

Parodia.

Opublikowano

co wy myślicie że na niskprofilowej będzie 10cm bieżnika ?

cena kosmos, tyle dobrego że nie pomalował silnika i skrzyni, więc coś tam widać

przy obecnych cenach i szrocie jaki stoi u handlarza rozsądna cena to 50tys. za ten ciągnik, oczywiście jeśli technicznie jest w takim stanie jak wygląda  ;)

Opublikowano

Ten handlarz  z Pakości ma dobre ciągniki sąsiad od niego kupił john-deere i jak na razie na niego nie narzeka a ma go już jakieś 5 lat

Opublikowano

I warto bujać się o te tysiąc złotych?

Ile procent wartości ugrałeś sprzedając niekompletny ciągnik?  A niesmak pozostaje.

Tak wiem -wielu mnie skrytykuje, ale dla mnie to jest dziadowanie, choć ktoś może określić to mianem zdolności handlowych

Opublikowano (edytowane)

Facet tego nie chciał więc zostało... stwierdził że i tak nie będzie nic do niego podczepial. Więcej informacji tutaj:
[galleryimg=670099]

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Ten handlarz z Pakości ma dobre ciągniki sąsiad od niego kupił john-deere i jak na razie na niego nie narzeka a ma go już jakieś 5 lat

Pakość..pakosc...chyba case tam stoi calutki wymalowany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v