Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przebieg przebiegiem ale ile remontów było? U nas od nowości 330M 87r czwartej generalki silnika się domagała w 2012r ale została sprzedana. Licznik stanął na 999.9 mth więc przebieg nieznany 

Opublikowano

Polecasz , bo  co ... ? Łatwiej zakręcać z zaokrągloną ramą kultywatora , czy ... ? Może się wysłów ? :ph34r:

Opublikowano

Mam taki na sprzedaż, tylko na pełnej odkładni półśrubowej :) cena taka sama, zapraszam na olx.

https://www.olx.pl/oferta/plug-brix-titan-CID757-IDiCCZt.html

Jakieś opinie o takim pługu? Jak ażurowe odkładnie sprawują się na lekkich glebach?

Opublikowano

Nakładu pracy jak też tu takiego nie widzę. Jedynie problemem by były te gwiazdki bo pewnie w małej ilości nie dostanie się odpowiedniego materiału i musiałbym komuś oddać do wycięcia.

To już przykładowo agregat uprawowy- spawania kupa i jeszcze wszystko poskręcać. Tu jak dla nie porównywalnie więcej pracy i kosztu materiałów w stosunku do ceny końcowej, 1,8 m prywatnej produkcji ok 2 tys.

Opublikowano

To nie złom , a papier jest w cenie , bo jakiś "uczciwy człowiek" jakiś lewy traktor sobie na ten papier zarejestruje .

Opublikowano

Rozglądam się za ciągnikiem czymś do 150 tyś brutto raczej oszczędnie z elektroniką nowe przyzwoity stosunek ceny do jakości myślałem na Proxima Plus, może Pronar 5340 i tu też moje pytanie z zakupem maszyn z poprzednich roczników jak z nimi jest jak stoją chwilę pod chmurką u dealera na placu? Może macie jakieś inne pomysły? Chodzi mi o główny ciągnik tj orka uprawa kosiarka i w przyszłości tur do niego.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ekopielnik-opielacz-pielnik-gwiazdy-pielace-wielorak-sloneczka-CID757-IDaj2fN.html#acd56ac675

Tak się ostatnio zastanawiałem w jakiej kosmicznej technologii są wykonywane te "pielacze", że 2,5 m profila i gwiazdka z jakiegoś tworzywa tyle kosztuje. No chyba, że to do warzyw, ziół więc w tej dziedzinie musi być drogo

wyjaśnienie jest proste możliwość zakupu na dofinansowanie ^^

Opublikowano (edytowane)

Kolego Xawier od nowego roku wchodzi norma spalin euro 4 już od września 2016 jakoś tam wstępnie weszła i dilerzy jak nie sprzedadzą ciągników do koca roku muszą je zarejestrować tydzień temu rejestrowaliśmy proxime i była tam kartka ze zgodnie z ustawą jakąś tam można jeszcze ten ciągnik zarejestrować i urzędniczka przy okienku pytała sie kierowniczki czy można zarejestrować ja na proxime dostałem 22 tys upustu nową a na roczną było 29 tys zł i do tego była promocja na finansowanie oferowali mi roczną proxime plus ale wyszła drożej od nowej zwykłej a u dilera w Proszowicach stoją pod dachem a mi mają przywieść z Kalisza    

Edytowane przez przybyslawice5211
Opublikowano

Jakie ma znaczenie jego waga? Na ramkę na pewno nie założysz osprzętu z mocowaniem euro. Euro powinno mieć wałek do haków fi 40 a rygle znacznie wężej rozstawione.

Opublikowano

To mocny , solidny ładowacz szwedzkiej produkcji przystosowany do montażu na zetorze np. 7211,  rama przebiega pod kabiną . udźwig ok 1000 kg , według instrukcji 900-1100 kg  , zależy to chyba od tego na jaki otwór zamontuje się ramiona . mocowanie osprzętu na pewno nie jest na euro a na sms  . Ten z linku ma jedną wadę jest dość drogi .

Opublikowano

SMS to też nie jest, bo ma wałek fi 60.W aukcji napisał, że mocowanie ALO

Opublikowano

Cena przesadzona i to mocno. Mam ursusa, ale nie zapłaciłbym więcej jak 35 tyś. i to za deluxe. O co Ci chodzi oryginał 914, 1014? To tylko lekko zmodernizowane wersje 904.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v