Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do tych ciągników  są różne wersje turów, jak główna rama tura jest wąska to turbina się nie zmieści a jak szeroka to wszystko pasuje. Sam mam wąski typ tura (Hydramet) i rama jest w odległości prawie 10 cm od maski więc wiele tu się nie wymyśli.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Jak wam nie pasują ładowacze TUR, to przecież można kupić ładowacz innego producenta.

Opublikowano

Może nie na temat ,ale piszę bo jest tu dużo odwiedzających. Znajomy na polu ma same grupy a deszczu nie widać, poprosił mnie o uprawę pola broną aktywną 2,5m z 912, ile mam zaśpiewać za godzinę pracy takim zestawem?

Opublikowano

Może nie na temat ,ale piszę bo jest tu dużo odwiedzających. Znajomy na polu ma same grupy a deszczu nie widać, poprosił mnie o uprawę pola broną aktywną 2,5m z 912, ile mam zaśpiewać za godzinę pracy takim zestawem?

300 zł

Opublikowano

Czytaliście o nowych przekrętach z wykorzystaniem OLX i Allegro? Mechanizm jest taki - sprzedający na OLX dla uwiarygodnienia transakcji proponuje, że poda link do aukcji na Allegro. Sprzedający przesyła link do strony o adresie np. allegro.pl.show.item.pl albo coś podobnego z allegro.pl w adresie. Kupujący wysyła pieniądze na konto sprzedającego (innej możliwości nie ma w polu wyboru sposobu płatności) i koniec - kupujący już nie zobaczy towaru i swoich pieniędzy.

Opublikowano

Kilku się znalazło, a szczegóły na stronach informujących o tym procederze (scam na Allegro).

Opublikowano

Cena jak cena. U mnie w wielkopolskim zetory coraz tańsze. Albo coraz więcej oszustów, albo w końcu zaczęły dostawać normalnej ceny ;)
Niestety nadal sie zdarzają takie "laleczki" za 50 ale w porównaniu z innymi to jest ich mało...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v