Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/producent-lyzka-do-tura-lycha-szufla-masywnie-i-najtaniej-polecam-CID757-IDb0Gbh.html Panowie co myślicie o tych łyżkach? Dobra będzie taka to podgarniania zboża, przepchnięcia ziemi i odśnieżania? Bo planuje 1,6m zamówić 

Jesli tez  do odśnieżania - to minimum  1,8 m , Lub 2  m  .W  zależności jaki masz  traktor , chodzi o  to żeby łyzka  była  co najmniej taka  szeroka,  jak  rozstaw kół 

Opublikowano

@michal1993 okolice Ciechocinka :) Do odśnieżania ale tylko podwórka, terenu za budynkiem, kukurydze z kopca przywieź do stodoły, obornik wywieź od jałówek takie roboty bedą robione nią a do ciagnika Ursus c360 :D 

Opublikowano

jak myślicie możliwe są te mtg może ktoś zna ten kombajn ?

http://olx.pl/oferta/bizon-rekord-z058-1-CID757-IDdBGxF.html#120eae51e0

Wierzyc mi się bardzo nie chce. Kupił Rekorda i kosił po 15 ha rocznie. Po zdjęciach bardzo nie widać ale opony wyglądają już na zbyt mocno przytarte i wszystkie listwy na łańcuchu zmienione w gardzieli, no chyba że tylko jedną pomalowali oryginalnie na niebiesko :D

Opublikowano

Tak jestem gotów dać taką kasę za bizona w dobrym stanie technicznym fakt ten ma coś mało mtg. Do gościa mam ponad 300 km dlatego się was pytam o opinie

Opublikowano

jak myślicie możliwe są te mtg może ktoś zna ten kombajn ?

http://olx.pl/oferta/bizon-rekord-z058-1-CID757-IDdBGxF.html#120eae51e0

Wierzyc mi się bardzo nie chce. Kupił Rekorda i kosił po 15 ha rocznie. Po zdjęciach bardzo nie widać ale opony wyglądają już na zbyt mocno przytarte i wszystkie listwy na łańcuchu zmienione w gardzieli, no chyba że tylko jedną pomalowali oryginalnie na niebiesko :D

opony zbyt mocno zjechane, listwy w podajniku nie oryginalne, siedzenie na 100% obijane

ciekawe po co to wiadro na gardzielu?dla ozdoby?

Opublikowano

Ten Rekord moim zdaniem mało wiarygodny, gardziel cała zalana olejem, listwy w 3/4 w podajniku nowe (po 330mth ??), wiaderko pewnie stoi bo cieknie z rozdzielacza lub z hamulców. Może on po prostu jest "do poprawek" ale u mnie się lampka zapala w takich przypadkach.

Opublikowano

i właśnie zauważyłem słabe wspomaganie dziwnie nie działający fotel pneumatyczny( pompuje ale już nie spuszcza powietrza i jest bardzo twardy),lewa końcówka drążka do wymiany, euroramka tura do tulejowania, dżojstik zamontowany w takim miejscu że ani turem ani dźwignia zmiany biegów nie da się pracować bezkolizyjnie, tak to silnik ładnie pracuje

Opublikowano

Takie to podlaskie realia. Ciezko jest coś kupić. Zajrzyj do agroszyszki moze coś ma, ale to co ma od paru lat na placu nie jest nic warte. Trzeba pilnowac jak przywiozą coś z zagranicy to odrazu ogladac przed picowaniem.

Opublikowano

no widzisz a 2 km ode mnie gościu sprowadza renaty kilkanaście lat i NIGDY nie ogłasza w necie tylko samo się roznosi,że Rysiek przywiózł i idzie na bieżąco towar ma różny i dobry i do remontu-co remontują , na każdy traktor daje gwarancje na rok i dosłownie wszystko w tym czasie idzie za free

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v